SUPER CENA za krasen oddih za 2 osebi v pravljičnem Bohinju: 1x nočitev v prenovljenem apartmaju TD Bohinj + 1x dnevna smučarska karta za smučišče Senožeta za 2 osebi + 1x brezplačni najem sank ob zapadlem snegu + posteljnina, brisače in kuhinjska oprema + končno čiščenje!

Sproščanje v čudoviti naravi, v sodobno opremljenih apartmajih na luksuzni lokaciji v turističnem središču. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Turistično društvo Bohinj: oddih v apartmaju
Turistično društvo Bohinj: oddih v apartmaju
Turistično društvo Bohinj: oddih v apartmaju
Turistično društvo Bohinj: oddih v apartmaju
62,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Po napornem delovnem tednu ali pa kar vmes si je dobro vzeti kdaj pa kdaj tudi nekaj časa za počitek in športne aktivnosti.
Turistično društvo Bohinj je samo za vas pripravilo imenitno ponudbo. Odpeljite se v Bohinj in pozabite na vse skrbi, ki vam rojijo po glavi. Seveda pa bo tudi vaša najdražja oseba zelo vesela vašega povabila!

Ponujajo vam sodobno opremljene apartmaje na luksuzni lokaciji v turističnem središču. V neposredni bližini jezera, reke Save, restavracij, trgovine, info centra, pošte in avtobusne postaje. Vabljeni na aktivne počitnice v naravi, kjer lahko izbirate med ponudbo športnih, kulturno zabavnih in drugih aktivnosti.
Apartmaji TD Bohinj se nahajajo le 50 m od Bohinjskega jezera in nudijo nastanitvene enote z opremo za samostojno pripravo hrane ter brezplačen brezžični internet. Vsi apartmaji so klimatizirani ter vključujejo kopalnico s prho in kuhinjo ali čajno kuhinjo. Opremljeni so tudi s satelitsko televizijo. Nahajajo se v glavni stavbi ali v bližnji stavbi, oddaljeni 500 m.

Apartma ima vse potrebne stvari, vi pa s seboj prinesite samo veliko dobre volje! Uživajte in sprostite se v čudoviti naravi!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih z zajtrkom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Medulin, Hrvaška

Enkratno doživetje v Plavo Nebo Istra Resort

Plaža in morje le 30 m od apartmaja! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!