Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Zaton pri Zadru, Hrvaška

Družinski oddih v vrhunskem Zaton Holiday Resortu

Družinske počitnice v najlepšem turističnem naselju na Jadranu! 3 otroci do 11,99 let v spremstvu 2 odraslih (staršev) GRATIS! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za 4-dnevne BOOM CLUB POČITNICE za 2 osebi v edinstvenih bungalovih Pine Beach Pakoštane: 3x nočitev s storitvijo all inclusive light + športna ponudba + animacija za otroke in odrasle + ležalniki na plaži + boom darilo + wi-fi v skupnih prostorih + parkirno mesto.

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Pine Beach Pakoštane: Boom Club pocitnice za 2 osebi
Pine Beach Pakoštane: Boom Club pocitnice za 2 osebi
Pine Beach Pakoštane: Boom Club pocitnice za 2 osebi
Pine Beach Pakoštane: Boom Club pocitnice za 2 osebi
238,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Pine Beach Pakoštane*** - resort iz slamnatih hišk polinezijskega tipa - Preživite BOOM klub brezskrbne počitnice v prekrasni naravi.

Očarljivi bungalovi, ki so narejeni iz trsk, vas bodo navdušili s svojo enostavnostjo. Njihov zunanji videz in notranja ureditev že na prvi pogled kažeta, da bodo to edinstvene počitnice. Skrbno postavljeni v hladno senco borovega gozda ponujajo zatočišče v naravi vsem tistim, ki si želijo oddiha od vsakdanjega sodobnega življenja. Notranjost je opremljena s posteljami, posteljnino in policami za oblačila, brez električne energije in sanitarij, za popoln občutek letovanja v naravi.

Lega: Pine Beach Pakoštane se skupaj s svojo 1 km dolgo plažo nahaja znotraj borovega gozda, v neposredni bližini mesta Pakoštane. Oddaljen od mesta Zadar približno 30 km, od Splita 120 km.  
Plaža: oddaljena do 200 m, dolga 1 km, postopoma prehaja iz skalnate v peščeno in se končuje v naravnem peščenem zalivu (edinstvenem na Hrvaškem), na plaži prosta uporaba več kot 800 ležalnikov.

Hišice:
V vasici je do 560 slamnatih hišic polinezijskega tipa, opremljene s keramičnimi ploščicami, ležišči (vključena posteljnina), omaro, brez elektrike in vode (skupni prostori imajo osvetljavo). Vse hišice so oddaljene največ 30 m od WC-jev, tušev in umivalnikov s toplo vodo.  

TIP A2 8 m2 2 ležišči (zakonska postelja), omara
TIP A2 morje 8 m2 2 ležišči (zakonska postelja), omara. Nahajajo se ob morju (1.-3. vrsta).
TIP B3 15 m2 3 ležišča (zakonska postelja + dodatno ležišče, ločeno s pregradno steno), omara
TIP C4 24 m2 4 ležišča (zakonska postelja + 2 dodatni ležišči, ločena s pregradno steno), omara
TIP C5 24 m2 5 ležišč (zakonska postelja + 3 dodatna ležišča, ločena s pregradno steno), omara

Internet: Wi-Fi na recepciji, restavraciji, baru na plaži in aperitiv baru brezplačno. Uporaba računalnikov in interneta v internetnem kotičku.  

Ostala ponudba naselja: recepcija, na recepciji možnost sefa, menjalnica, aperitiv bar, bar na plaži, trgovina, amfiteater za animacijske aktivnosti, restavracija, parkirišče.  

Prehrana: all inclusive light - bogata samopostrežna prehrana, zajtrk od 7:30-10:00 ure, kosilo od 12:30-14:30 ure in večerja 19:15-21:00 ure z vključeno pijačo, popoldanska malica- snack v restavraciji (pijača se toči v centralni restavraciji v času obrokov - pivo, točeno črno in belo vino, brezalkoholne pijače).   

Šport in zabava: vsakodnevni organizirani programi animacije in športnih aktivnosti za otroke in odrasle, gostom je na voljo 7 teniških igrišč, namizni tenis, manjši fitness košarka, odbojka na mivki, lokostrelstvo, nogomet, balinanje, aerobika, judo, kajak in jadranje, surfanje, adrenalinski park, stena za plezanje. Šola tenisa in jadranja ter masaža za doplačilo.  

Opomba: brisače niso vključene v ceno, gostom priporočamo da seboj prinesejo svoje brisače. Baterijske svetilke, baterije prenosnikov in mobilnih telefonov lahko polnite na recepciji brezplačno.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Krasen pomladni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Resortu Petalon 4*

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Bohinjska Bistrica, Slovenija

Oddih s kopanjem in savno v Bohinj Eco hotelu 4*sup

Pomladne ali prvomajske počitnice v enem od najlepših kotičkov Slovenije!