Močnejši od laserja - 10 let mlajši videz! - 75 % na pomlajevanje zgornjega dela obraza, od ličnic do čela ali spodnjega dela obraza, od ličnic do brade (30 min) s tehologijo usmerjenega visoko-intenzivnega ultrazvoka (HIFU), z NOVO 3D napravo, ki deluje na kar 3 globine, v Studiu Nice!

Poseba akcija samo na 1nadan: ob nakupu 2 kuponov za 2 tretmaja HIFU je 3. obisk GRATIS! Ne spreglejte vseh tretmajev HIFU med dodatnimi možnostmi ponudbe! Kuponi so unovčljivi kar do 30. 10. 2020!

Studio Nice, tretma 3D HIFU, Lifting obraza
Studio Nice, tretma 3D HIFU, Lifting obraza
Studio Nice, tretma 3D HIFU, Lifting obraza
108,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
433,30 €
-75%
Prihranek:
325,10 €
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 5,41€ na eDenarnico

NOVO 3D HIFU s še boljšim in globljim delovanjem, ki daje še boljše rezultate!  

HIFU ultra 900 professional 3D je novejša različica aparata z avtomatskimi nastavitvami za tretmaje. Uporablja se tako za lifting kot za utrjevanje telesa. Naprava uporablja revolucionarno tehnologijo usmerjenega visoko-intenzivnega ultrazvoka, ki usmerja ultrazvočno valovanje na določeno globino kože (1,5, 3,0, 4,5, 8, 11 in 13 mm), odvisno od izbrane sonde.
Gre za najbolj učinkoviti aparat za odpravljanje maščobnih celic in napenjanje kože ter neinvazivna metoda, ki lahko zamenja kirurške in celo laserske tretmaje.

Tretma prodre v vse 3 plasti kože in zagotavlja fantastičen videz, ki lahko traja tudi do 2 leti. 
S tehnologijo usmerjenega visoko-intenzivnega ultrazvoka (HIFU) se izvaja trema na treh različnih plasteh kože na različnih globinah, od 1,5 do 4,5 mm. Tako deluje tudi na plast kože pod maščobnimi celicami, ki je zadolžena za strukturo obraza in proizvodnjo kolagena.   
Terapija HIFU stimulira in obnavlja kolagen, kar izboljša teksturo in gladkost kože ter odpravlja pojav vidno ohlapne kože.   
Rezultati tretmaja so v celoti vidni po 3 mesecih. Učinki tretmaja trajajo približno 1 leto, odvisno od tkiva pa tudi do 2 leti. Priporočljivo je, da tretma ponovite enkrat letno za vzdrževanje rezultatov, izvaja pa se lahko skozi vse leto in je prikladen za vse tipe kože. Metoda ne zahteva okrevanja, tako da se lahko takoj po tretmaju vrnete k vsakodnevnim aktivnostim.

HIFU valovanje je močnejše od laserskega in že z enim samim tretmajem je mogoče doseči osupljive rezultate. Za razliko od dosedanjih aparatov, ki so delovali na površini kože, 3D HIFU deluje v 3 globinah in prodira še globlje kot doslej. Uporablja usmerjeno visoko-intenzivno ultrazvočno energijo, ki globinsko segreje tkivo na točno določeni točki v dermisu na temperaturo 60-70 °C, brez poškodbe tkiva v okolici.

Pri drugih metodah, kot sta laser in radiofrekvenca, energija ostaja na površini kože in nima takšnega učinka na tvorbo kolagena kot ga ima tretma HIFU. Učinkovitost tretmaja HIFU je dokazana v več kliničnih študijah.  

V zborniku Annals of Dermatology so bili objavljeni rezultati raziskave, izvedene na 20 osebah, ki so imele težave z ohlapno kožo in gubami. Ti so pokazali, da je bilo vseh 20 vprašanih zelo zadovoljnih z rezultati tretmaja. Dermatol in sodelavci so izvedli raziskavo na 36 osebah, pri katerih so izmerili cca 2 mm lifting 90 dni po tretmaju.
  
V Koreji je bila izvedena raziskava na 22 osebah, od katerih jih je 77 % opazilo znatno izboljšanje pri nazolabialnih gubah.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Zasebni zakup wellnessa ZARJA

Razvajanje v dvoje!

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!