Zaživite zdravo! - 55 % na revolucionarno bioresonančno testiranje, ki bo pokazalo vzrok vaših težav + bioresonančna terapija pri Bioresonanci BIOVITA!

Uspešno odpravljanje ali lajšanje oz. izboljšanje alergij, bolečin v hrbtenici in sklepih, astme in bronhitisa, težav s kandido ...

42,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
95,00 €
-55%
Prihranek:
52,20 €
 
 

Kaj je BICOM bioresonančna terapija?
BICOM bioresonančna terapija je poseben diagnostičen in terapevtski postopek, ki v medicini ubira novo pot. Osnove bioresonančne terapije temeljijo na novih spoznanjih biofizike. Ta spoznanja so na drugih področjih pripeljala do velikanskega razvoja, v tradicionalni medicini pa se žal to ni zgodilo; bioresonančna terapija se je razvila prav iz odkritij biofizike. Z BICOM napravo v mnogih primerih lahko razkrijemo dejanske, pogosto prikrite vzroke obolenj. Bioresonančna terapija je brez bolečin in stranskih učinkov.

Diagnoza 
S posebnim nebolečim testnim postopkom terapevt ugotovi ali je prisotna netoleranca, ali so določeni organi oslabljeni in ali imajo strupene snovi negativen vpliv na telo. Tako terapevt v večini primerov hitro ugotovi najpogostejši vzrok težav.

Terapija 
Na podlagi diagnoze terapevt ve, katere obremenitve organizem najslabše prenaša in kakšna terapija je zato potrebna. Najpogosteje izdela individualno prilagojen terapevtski načrt. Pogovori se tudi o morebitnih spremljajočih ukrepih. Pri terapiji z napravo BICOM bolniku, ki sproščeno sedi ali leži, terapevt namesti elektrode. Ena terapija običajno traja od pet do trideset minut. Terapija je prijetna in popolnoma brez bolečin. Cilj terapije je, da izničimo vplive, ki povzročajo bolezen, in telesu povrnemo njegove samozdravilne moči. Število terapij je odvisno od različnih dejavnikov. Prosimo, da terapevta obvestite o kakršnikoli spremembi vašega počutja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Zasebni zakup wellnessa ZARJA

Razvajanje v dvoje!

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!