Poskrbite za dobro počutje! -53% na učinkovito Don Breuss metodo za odpravo bolečin v hrbtenici pri društvu Taki - smo- mi: svetlobna terapija Bioptron + masaža po Breussu + metoda naravnave sklepov po Dornu!

Kombinacija nežne in blagodejne oblike masaže hrbtenice po Breussu in Dornove metode naravnavanja sklepov!

Društvo Taki - smo- mi: Don Breuss metoda, Bioptron
Društvo Taki - smo- mi: Don Breuss metoda, Bioptron
35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-53%
Prihranek:
40,00 €
 
 

Dorn Breuss metoda za manipulacijo hrbta
Ta metoda je svetovno priznana celostna metoda, ki pomaga predvsem pri težavah s hrbtenico. Je kombinacija nežne in blagodejne oblike masaže hrbtenice po Breussu in Dornove metode naravnavanja sklepov. Pri sami masaži uporabljajo masažno olje šentjanževke, ki je še posebej zdravilno. Že v starem veku so šentjanževko namreč uporabljali za lajšanje bolečin, pri naši terapiji pa še dodatno pripomore odpraviti bolečin predvsem hernije ali išiasa, poleg tega pa ohranja navlaženost vretenc hrbtenice, katere dehidracija sklepov je zaradi načina življenja velikokrat razlog za bolečine in težave.

V njihovem društvu terapijo Dorn Breuss pred pričetkom masaže podkrepijo še s svetlobno terapijo Bioptron. Le-ta pripomore k dodatni naravni podpori telesa za regeneracijo in ponovno vzpostavitev svojega potenciala samozdravljena. Naravna svetloba Bioptron povzroči celične verižne reakcije v telesu in posledično sproži t.i. sekundarne odzive, ki niso omejeni le na zdravljeno območje, ampak lahko vplivajo na celo telo.

Društvo Taki - smo- mi so eni od trenutno 26 uradno šolanih in certificiranih Dorn Breuss terapevtov v Sloveniji in zaenkrat edini, ki ta pristop podkrepijo tudi s svetlobno terapijo. Rezultati so odlični!

Dobrodošli torej, da s prijaznimi terapevti v prijetnih prostorih njihovega Društva poiščete najboljšo pot za ohranjanje vaše vitalnosti in kvalitete življenja!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-53%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Kombinirana masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!