Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Zagreb, Hrvaška

Odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in preoblikovanje s tehnologijo HIFU 8D

Najbolj učinkovita metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih celic in dolgotrajni rezultati! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji HIFU 8D - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Učinkovito! - 71 % na 1x tretma za odstranjevanje maščobnih blazinic z vrhunskim aparatom CRYOCOOLSCULPTING 360 na 4 področjih telesa po izbiri + GRATIS limfna drenaža, v salonu Tajna ljepote v Zagrebu! Edinstvena alternativa liposukciji! Kar do 35% manj maščobnega tkiva po 1 tretmaju!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

198,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

CRYOCOOLSCULPTING 360-stopinj je najnovejša in edina naprava na Hrvaškem, ki trajno odstrani maščobne celice celo na predelu podbradka z zmrzovanjem pod kotom 360 stopinj!

Cryocoolsculpting 360 stopinj ima dve sondi, ki zamrzneta maščobno tkivo po celotni površini, za razliko od drugih naprav, ki tkivo zamrznejo le z ene strani. Tako so rezultati veliko boljši, sam tretma pa krajši.

Druga posebnost te naprave je, da se sonde lahko prilagodijo vsakemu telesu, ne glede na to, ali ima več ali manj maščobnega tkiva, saj je možno izbrati več dimenzij aplikatorja. Popolnoma odstrani podbradek, saj ima manjši aplikator prav za predel podbradka. Obravnava s to vrsto zamrzovanja traja le 40 minut in rezultati so v krajšem času veliko boljši od klasične kriolipolize, pri enem tretmaju se izgubi kar do 35% maščobnega tkiva.

Za popoln rezultat zadostujejo le 3 tretmaji. V enem obisku je mogoče združiti več področij. Na primer, prvih 20 minut se obravnava zgornji del trebuha in eno stran bokov, drugih 20 minut pa spodnji del trebuha in drugo stran bokov. Limfna drenaža je pri vsakem tretmaju brezplačna. Trajanje do cca 90 min.  

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Zasebni zakup wellnessa ZARJA

Razvajanje v dvoje!

-55%
NOVO

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!