Gremo v Atlantis! - 50 % na celodnevno vstopnico za vodno mesto Atlantis - Svet doživetij! Nepozabno doživetje na toboganih ali sproščujoč oddih za pare in družine! Kuponi veljajo tudi za otroke in vse dni v tednu!

Nepozabna doživetija in sproščanje v bazenih!

Atlantis karte za kopanje
Atlantis karte za kopanje
Atlantis karte za kopanje
Atlantis karte za kopanje
8,45€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,90 €
-50%
Prihranek:
8,45 €
 
 

Ste za jesensko čofotanje, vsak dan? Združite rekreacijo, uživancijo, sproščanje in nepopisno modrino v Svetu Doživetij v vodnem mestu Atlantis!

Največji notranji bazen Sveta doživetij Vodnega mesta Atlantis v tem trenutku čaka prav na vas! Dajte domišljiji prosto pot, zasijte v soju podvodnih luči in si privoščite plavalne zamahe s počasnim ali hitrim tokom, zabavajte se in neskončno uživajte v sproščujoči masaži skrbno izbranih masažnih šob z zračnimi mehurčki ali v neponovljivi izkušnji namakanja v gejzirih, katerih moč bruhanja vode je identična moči naravnih izvirov, ki nosijo ime po islandskem vrelcu Geysir. Pravo morsko doživetje pa vas čaka v bazenu, kjer valovi pljuskajo na vse strani. Guganje na njih ali plavanje z njimi Vas bo spomnilo na morska doživetja, otroci pa bodo nedvomno najbolj uživali v igrici "Ujemi val". Doživetju ne bo konca, tudi zavoljo kot v tropskih krajih tople vode ter atola, ki vabi na sredini morja v malem.

Prav takšna pa je tudi, ne glede na letni čas in temperaturo ozračja nad prestolnico, voda v zunanjem bazenu. Vanj lahko kot morske ribice zaplavate neposredno iz notranjega bazena ter ugodje lebdenja v vodi z edinstvenim, srebrnkastim sijajem zavoljo inox materiala, iz katerega je zunanji bazen narejen, dopolnite s prijetnim občutkom božanja nežnih vodnih mehurčkov, ki izvirajo iz masažnih šob. Ob pohajkovanju po Svetu doživetij naj vas pot zagotovo zanese tudi v enega od dveh masažnih bazenov, v katerih lahko vsaki vaši celici privoščite blagodejne učinke vode ter pregrejete telo in duha, saj je temperatura vode v masažnih bazenih z masažnimi šobami z zračnimi mehurčki ter zračnimi sedišči vročih 36 stopinj celzija.

Resničen užitek! Se vidimo v bazenih nepozabnih doživetij ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Pariz, Francija

5-dnevni izlet v romantični Pariz z M&M Turist!

Doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... in po želji tudi Versailles ter Eurodisney (z doplačilom). Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2024!

Super cena
Oseb: 1
Salzkammergut, Bad Ischl, Avstrija

1-dnevni izlet v Salzkammergut in Bad Ischl, evropsko prestolnico kulture 2024

Slikovito območje alpskih jezer, globoko vrezanih dolin, gričev in razgibanih gorovij, ki se dvigajo visoko na skoraj 3000 metrov!

Super cena
Oseb: 1
Verona in Gardsko jezero, Italija

Romantična Verona in mesteca ob Gardskem jezeru z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Italija

Nepozaben 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
San Marino, Italija

San Marino, Rimini & Bologna z goHolidays!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI!

Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Cinque terre, Parma, Mantova, Italija

Pet dežel (Cinque Terre), Parma in Mantova - 2-dnevni izlet z goHolidays!

TERMINI ZAGOTOVLJENI!

NA VOLJO PROSTA MESTA! Slikovite ribiške vasice petih dežel!