Nepogrešljiv pripomoček za potovanja! - 60 % na Xblitz magnetni nosilnik za pametni telefon! Nosilnik se enostavno namestit na zračnik avtomobila s posebno sponko! Na voljo v črni barvi! Poštnina je brezplačna!

Močni magneti zagotavljajo varen položaj vašega telefona! Za varno vožnjo!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-60%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Enostavno preprost in uporaben… to so glavne odlike Xblitz G100 nosilca za pametni telefon.

MOČ MAGNETOV
Xblitz G100 je najpreprostejši nosilec za telefon na svetu! Pozabite na gumbe, držala, sponke … Samo približajte telefon in ga pritrdite … Končano! 4 Močni magneti zagotavljajo varen položaj vašega telefona.

MOČNA SPONKA
Sponka, ki ohranja pritrditev na vašem zračniku avtomobila, ima gumijasto oblazinjenje. Enostavna rešitev omogoča, da naprava ostane na mestu, tudi kadar je izpostavljena močnim vibracijam. Lahko ste prepričani, da vaš telefon med vožnjo ne bo padel.

DIZAJN
Xblitz G100 je kompakten magnetni nosilec za pametne telefone, ki je zasnovan tako, da vedno ostane na mestu. Mat črno ohišje in sijoči kovinski detajli se prilegajo vsakemu avtomobilu.

ZA VSAKOGAR
Xblitz G100 podpira vse pametne telefone, ki so na voljo na trgu. Telefon je nameščen tako, da nanj pritrdite kovinsko ploščo. V kompletu sta dve kovinski plošči, tako da lahko dva različna voznika uporabljata isti nosilnik za telefon.

Xblitz G100 je magnetni nosilec za uporabo v avtomobilu, ki bo ustrezal notranjosti katerega koli avtomobila. Nameščen je na prezračevalni rešetki avtomobila s posebno sponko, ki napravi omogoča namestitev na večino zračnikov. Xblitz G100 s pomočjo magnetov ohranja vaš telefon na željenem mestu.
Moč magnetov bo vaš pametni telefon ohranila na mestu, tudi ko boste vozili po neravnih cestah. Zahvaljujoč dejstvu, da vašega telefona ne držijo nobeni plastični deli, ga lahko prosto zasukate. To je zelo koristno, če vas telefon na primer uporablja kot satelitsko navigacijsko napravo.
Magnetni nosilec za telefon Xblitz G100 je narejen iz visoko kakovostne, elegantne plastike in ima kovinske zaključke. Zahvaljujoč posebni gumijasti zaščiti se nosilec ne opraska na zračniku vašega avtomobila. Xblitz G100 je odlična rešitev za vse, ki v svojem avtomobilu nimajo nosilca za telefon. Zahvaljujoč ergonomskemu dizajnu in uporabljenim magnetom lahko to napravo namestite v kateri koli avtomobil in tako pritrdite vsak pametni telefon.

V kompletu so vključene kovinske ploščice, od katerih je treba eno vstaviti v notranjost ali na ohišje telefona, preden napravo pritrdite na nosilnik.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!