- 70 % na 1x visokokakovostno zaščitno steklo trdote 9H za najnovejšo različico mobilnega telefona iPhone po izbiri: iPhone Xs ALI iPhone Xs Max! Enostavna namestitev brez zračnih mehurčkov, ultra tanko, ne ovira vidljivosti in občutljivosti zaslona na dotik! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

5,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-70%
Prihranek:
14,10 €
 
 

Med mobilnimi telefoni so kot telefoni najvišjega cenovnega razreda zagotovo najbolj cenjeni in kvalitetni telefoni iPhone. Zaščitite jih, da ohranite njihovo popolno delovanje in vrednost! Popolna zaščitna stekla za iPhone XS in iPhone XS MAX z 2.5D z zaokroženimi robovi bodo temeljito in učinkovito zaščitila zaslone vaših cenjenih mobilnih telefonov pred nevarnostmi kot sta voda in maščoba, pred estetskimi defekti kot so praske na zaslonu, kakor tudi prstnimi odtisi, medtem pa ne bodo niti malo ovirala visoke resolucije vidljivosti prave slike ali občutljivosti zaslona na dotik, pri vsem tem pa je njihova aplikacija na zaslon mobilnega telefona izjemno preprosta in praktična, brez zračnih mehurčkov! Najboljše pri vsem tem pa je, da so zaščitna stekla ultra tanka in skoraj neopazna na zaslonu mobilnega telefona, hkrati pa zagotavljajo učinkovito zaščito pred zdrobitvijo zaslona pri padcih in mehanskih poškodbah!

ZAŠČITNO STEKLO ZA iPHONE XS IN iPHONE XS MAX Z 2.5D ZAOKROŽENIMI ROBOVI
Pri spletni trgovini DOMINAFIT gredo v korak s časom, zato so se odločili kupcem ponuditi zaščitna stekla, izdelana iz visoko kakovostnega japonskega stekla Asahi, za najnovejši različici mobilnih telefonov iPhone: iPhone XS in iPhone XS MAX, ki učinkovito ščitijo zaslone mobilnih telefonov. Razlika med DOMINAFIT in podobnimi spletnimi trgovinami je očitna, saj pri njih po ugodnih cenah dobite samo najbolj kakovostne izdelke, ki delujejo tako dobro, kot vrhunski iPhone telefoni sami!

LASTNOSTI
- Zaščita proti praskam: s profesionalnim sistemom trdote površine 9H celo najbolj ostri predmeti kot so ključi in noži ne bodo opraskali vašega zaščitnega stekla.
- Visoka resolucija vidljivosti: 99% visoka resolucija vidljivosti zaščitnega stekla ne ovira vidljivosti prave slike.
- Zaščita proti prstnim odtisom: edinstveni oleofobni in hidrofobni sloj zaščitnega stekla omogoča, da zaslon vašega mobilnega telefona tudi po večkratni uporabi ostane kot nov in brez sledov prstnih odtisov.
- Odbojnost vode in olja: zaščitno steklo odbija vodo in olje in tako učinkovito ščiti zaslon vašega mobilnega telefona pred škodljivimi vplivi vode in maščob.
- Občutljivost na dotik: zaščitno steklo ne ovira občutljivosti zaslona vašega mobilnega telefona na dotik.
- Enostavna uporaba: ekstremno lahek in praktičen samolepilni način aplikacije na zaslon vašega mobilnega telefona, 100% brez zračnih mehurčkov.

O PONUDNIKU
Spletna trgovina Dominafit je majhno, a rastoče podjetje, ki gre v korak s časom in je pred kratkim lansiralo več novih proizvodov. Kupcem zagotavljajo kvalitetne in uporabne izdelke po ugodnih cenah, med drugim tudi zaščitna stekla za najnovejši različici mobilnih telefonov iPhone: iPhone XS in iPhone XS MAX, ki ščitijo zaslone mobilnih telefonov.

Ponudba je del kategorij: Tehnika | Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 107

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

-54%
Rezerviranih 47

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni! Kuponi so unovčljivi vse do 4. 11. 2020!

-54%
Rezerviranih 7

Ženske legice za oblikovanje postave

Prav posebne legice, ki poudarijo obline!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Vrhunska brezžična mini kamera Spy HD

Uporabite jo lahko kot varnostno kamero, avto-kamero, za nadzor sobe ali pa jo povežete z dronom!

-53%
Rezerviranih 3
-64%
Rezerviranih 6
NOVO

Zaščitna mreža proti mrčesu Bug Off Instant Door

Uživajte v poletju z učinkovito zaščito proti insektom!