Naravna ajurvedska kozmetika! - 50 % na kakovostno milo znamke Spa Ceylon po izbiri: Cejlonski čaj in meta (50 g) ALI Lokvanj in mandelj (70 g) ALI Kadilo in kombava (100 g)!

100% vegetarijansko! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije kozmetičnih izdelkov, preverite med dodatnimi možnostmi!

Kakovostno milo znamke Spa Ceylon po izbiri
Kakovostno milo znamke Spa Ceylon po izbiri
Kakovostno milo znamke Spa Ceylon po izbiri
2,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,50 €
-50%
Prihranek:
2,70 €
 
 

CEJLONSKI ČAJ IN META (milo v obliki lista, 50 g)
Naravna, nežna, vlažilna in čistilna formula, ki je mešanica najboljšega zelenega, črnega in belega čaja na svetu.

Cejlonski čaj je bogat z naravnimi antioksidanti in hranili, ki pomagajo vlažiti kožo po izpostavljenosti soncu. Dopolnjeno s hladilno poprovo meto, poživljajočo zeleno meto in okrepčilnim evkaliptusom, ki pomagajo sprati vsakodnevni stres in nežno uravnavajo čute.

Način uporabe:
 milo uporabljamo pri kopanju. Nanesemo ga po rokah in celem telesu tersperemo z vodo.  * Se ne priporoča za umivanje obraza.

Lastnosti: 
* 100% vegetarijansko, * proti nasilju nad živalmi, * brez sestavin živalskega izvora.

LOKVANJ IN MANDELJ (čistilno milo, 70 g)
Naravno dišeča, osvežujoča in navdušujoča formula, obogatena s cvetnimi izvlečki lokvanja v kombinaciji z medom in dragocenimi hranilnimi olji mandeljna, kokosa in soje. Kožo nežno čisti, mehča, pomirja in ščiti pred suhostjo.

Način uporabe: milo uporabljamo pri kopanju. Nanesemo ga po rokah in celem telesu ter speremo z vodo.* Se ne priporoča za umivanje obraza.

Lastnosti: 
* 100% vegetarijansko, * proti nasilju nad živalmi, * brez sestavin živalskega izvora.


KADILO IN KOMBAVA (luksuzno milo, 100 g
)
Razkošno kremasto naravno čistilno sredstvo, obogateno z deviškim kokosom, riževi otrobi, pšeničnim kalčkom in mandlji, ki navlaži, neguje in mehča kožo.

Čista masla iz manga in indijske garcinije pomagajo pri hidraciji, zaščiti in ohranjanju pravega ravnovesja v koži, medtem ko sveža aloe vera pomaga pri hlajenju in udobju.Zelo pomirjujoče kadilo pomirja um in lajša stres. Madarina in kombava spodbujata jasnost, osvežujeta čute, sandalovina pa pomaga pri harmonizaciji čaker.

Tridosha – primerno za vse doše in tipe kože

Vsebuje: o
rgansko deviško kokosovo olje, prave ajurvedske začimbe, tropska sadna masla, ključna organska olja

Način uporabe: m
ilo uporabljamo pri kopanju. Nanesemo ga po rokah in celem telesu ter speremo z vodo.* Se ne priporoča za umivanje obraza.

Lastnosti:
 * brez parabenov, * 100% vegetarijansko, * proti nasilju nad živalmi, * podpora pošteni trgovini skozi projekt Community trade.

Spa Ceylon je trenutno vodilna svetovna znamka, ki bazira na ajurvedski medicini in filozofiji. Luksuzna ajurveda. Poudarek je na tem, da si v današnjem svetu znamo vzeti čas zase in za svoje telo. Če telo redno negujemo s Spa Ceylon izdelki bomo kmalu opazili, da koža in lasje postajajo mehkejši, svetlejši, bolj prožni z blagim in omamnim vonjem. Izboljšalo se bo tudi naše počutje, saj ti izdelki sproščajo, poživljajo ali pomirjajo in blagodejno vplivajo na naše počutje. To je vsekakor velika dodana vrednost.

Izdelki so narejeni iz naravnih materialov, brez parabenov in parafinov, alkohola, silikona in kar je najpomembnejše – niso testirani na živalih, kar ni nekaj samoumevnega za državo tretjega sveta. Dobiček od izdelkov se namenja tudi v dobrodelne namene, s katerimi se pomaga lokalni skupnosti pri njenem razvoju. Proizvodnja bazira na načinu »Fair trade«, ki omogoča boljše pogoje za proizvajalce iz tretjih držav.

Ajurvedska kozmetika je prava terapija za vašo DUŠO!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-67%

Kakovostni in udobni kolesarski čevlji ProTour

Čevlji so primerni za gorsko ali cestno vožnjo ter SPD sistem pedal!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

-73%
NOVO

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%
NOVO

Micro Mini Spominska Kartica 1 TB

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-84%
NOVO

Čudovit 3-delni set nakita s kristali Swarovski®

Izjemen set - odlična ideja za darilo!