Naravni vir beljakovin! - 50 % na paket ekoloških lanenih beljakovin/proteinov Bonatura (5x 300 g), slovenskega porekla! Odličen vsestranski fino mleti prah z visoko vsebnostjo beljakovin, prehranskih vlaknin, maščobnih kislin omega 3! Naravni vir magnezija in železa!

Idealna kombinacija beljakovin in vlaknin! Narejeno iz naravni sestavin - brez dodanih arom, umetnih barvil, odvajal, sladkorja, sladil in ostalih primesi!

17,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
34,00 €
-50%
Prihranek:
17,00 €
 
 

Lanene beljakovine/proteine odlikujejo:
- visoka vsebnost beljakovin
- visoka vsebnost prehranske vlaknine
- visoka vsebnost maščobnih kislin omega 3
- naraven vir magnezija
- naraven vir železa
- nizka vsebnost soli in sladkorjev

Glavna prednost zakaj so izredno iskan in cenjen vir beljakovin je v tem, da jim niso odvzeta hranila, ampak so prisotne kot jih je namenila narava. 
Odlična alternativa za vse, ki se želijo zdravo prehranjevati ali ne smejo, oziroma ne želijo uživati glutena, pšenične ali drugih žitnih mok. Beljakovinski prah priporočamo vsem, ki jim tradicionalna moka povzroča težave. Izdelek ne vsebujejo glutena in ostalih alergenov in zlahka nadomesti, primerljive sestavine.

Več o izdelku in prehrambni vrednosti (povprečna vrednost na 100 g izdelka) si preberite tukaj.

Sestava: svilnato mehka tekstura pridobljena iz 100% ekoloških lanenih semen pridelanih na Slovenskih tleh, iz katerih je hladno izstisnjeno olje.
Uporaba: kot beljakovinski dodatek k kosmičem, v napitke (jogurt, smoothie). Lahko jih jemo tudi samostojno ter jih zmešamo z vodo, mlekom ali sokom. Zaradi posebne zmožnosti veziva (odlično vpija vodo-tekočino) še posebej navdušuje pri peki kruha, pekovskih izdelkov, palačink, jih dodamo v juhe, k prikuham ali za pripravo namazov...V slaščičarstvu pri pravi piškotov, tort, kolačev,..saj odlično nadomesti gluten, ki deluje kot vezivo. Kot brezglutenski in nizkohidratni nadomestek tradicionalne moke. Uporabimo ga lahko kot nadomestek jajc v receptih za vezivo (prašek namočite v vodo in dobite zgoščeno zmes). Dobra dopolnitev hrani, prigrizkom in nadomestkom obrokov pred in po treningu idealna rastlinska alternativa za energijo in športno prehrano.
Priporočljiv dnevni odmerek je 4-5 žličk (30-40 g).  

Država porekla: Slovenija
Rok uporabe: julij 2020

Sledite jim preko družabnega omrežja instagram!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!