Popoln samomasažni pripomoček! - 58 % na profesionalni masažni valjček 4Sports! Premium kvaliteta, priporočajo ga fizioterapevti, trenerji in profesionalni športniki!

Idealen za profesionalne in rekreativne športnike ter vse, ki imajo težave z bolečinami v hrbtu!

Profesionalni masažni valjcek 4Sports
Profesionalni masažni valjcek 4Sports
Profesionalni masažni valjcek 4Sports
14,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,90 €
-58%
Prihranek:
20,95 €
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 1,05€ na eDenarnico

Popoln samomasažni pripomoček za profesionalne in rekreativne športnike ter vse, ki imajo težave z bolečinami v hrbtu. Priporočajo ga fizioterapevti, trenerji in profesionalni športniki. Pospeši regeneracijo mišic in poveča njihovo fleksibilnost, odpravi boleče vozle, izboljša ravnotežje, okrepi osrednji del telesa in odpravlja celulit.

Prednosti masažnega valjčka 4Sports:
- Simulacija ročne masaže: mehka zunanja mrežasta struktura masažnega valjčka simulira ročno masažo profesionalnih maserjev.
- Sprosti mišice: zagotovi globinsko masažo tkiva, kar pripomore k podaljševanju mišičnih tkiv in zagotavlja olajšanje bolečin v mišicah po treningu in dolgih obdobjih sedenja.
- Odstrani mlečno kislino iz mišic: pomaga hitreje iztisniti mlečno kislino iz utrujenih mišic.
- Izboljša krvni obtok: izboljša delovanje celic in pospeši regeneracijo mišic.
- Poveča prožnost: pripomore k zmanjšanju poškodb in izboljšuje učinkovitost in moč mišic.

Koristni nasveti: Uporaba masažnega valjčka je še posebej priporočljiva namesto raztezanja po vsaki vadbi. Valjčkanje lahko povzroči bolečino, še posebej pri začetnikih. Vendar je bolečina dobrodošla, saj vodi k sprostitvi mišic in bo sčasoma postala sprejemljivejša. Na vsakem delu telesa se povaljajte 10 do 20-krat. Nato nadaljujte z drugim delom telesa. Če na določenem mestu čutite bolečino, zadržite položaj za 20 sekund in šele nato nadaljujte z valjčkanjem. Ne valjčkajte se po trebuhu in preko sklepov. Priporočena vsakodnevna 5-minutna uporaba.

Uporaba:
Hrbet: Uležite se na masažni valjček, tako da se le-ta nahaja pod vašimi rameni. Pokrčite kolena in dvignite boke. Počasi se pomikajte naprej in nazaj in masirajte zgornji del hrbta. Nato valjček premaknite še na predel križa in ponovite vajo.
Zadnja stegenska loža in meča: Položite valjček pod stegna. Z rokami se oprite ob tla. Nato se nežno premikajte gor in dol po zadnji stegenski loži do kolena. Ponovite 10 – 20-krat. Nato prestavite valjček pod meča in ponovite vajo. Izogibajte se kolenu in gležnjem.
Gluteus – ritna mišica: Masažni valjček položite pod zadnjico, eno nogo prekrižajte čez drugo in se s pomočjo druge noge pomikajte gor in dol po valjčku. Zamenjajte nogi in ponovite vajo.
Kvadriceps – sprednja stegenska mišica: Postavite se v položaj mizice in si položite valjček pod stegna. S pomočjo rok se pomikajte gor in dol po valjčku.
Stranska stegenska mišica: Bočno se uležite na masažni valjček. Spodnja roka naj bo pokrčena na tleh in podpira težo telesa. Zgornjo nogo položite preko spodnje na tla in si zagotovite dobro oporo. Za boljše ravnotežje si lahko pomagate tudi z zgornjo roko. Valjčkajte se od kolena do bokov in nazaj. Zamenjajte in ponovite še za drugo stransko mišico.
Široka hrbtna mišica: Uležite se na bok in si položite valjček pod pazduho. Spodnja roka naj bo popolnoma iztegnjena. Zgornjo nogo prekrižajte preko spodnje za boljše ravnotežje. Z zgornjo roko se uprite ob tla in se valjčkajte gor in dol po mišici.

Opomba: Te vaje so prikazane le kot vodič za začetnike, da bi lažje opravljali osnovne masažne vaje. V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav se morate pred začetkom uporabe masažnega valjčka obvezno posvetovati z osebnim zdravnikom. Če pri vajah čutite bolečine ali nelagodje, prenehajte in se posvetujte z zdravnikom ali fizioterapevtom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-56%
NOVO

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!