Unikatni kamenčki za večni plamen! - 51 % na 3x žalni kamenček z motivom svečke! Ročno poslikan z akrilno barvo, izbirate lahko med 2 oblikama in različnimi barvami! Poštnina je brezplačna!

Odlična alternativa plastičnim svečam na grobovih!

12,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
26,70 €
-51%
Prihranek:
13,80 €
 
 

Alternativa za plastične svečke na grobovih – trajna svečka na kamnu

Pred vrati so prazniki, ko bo zaradi vse bolj zaskrbljujoče epidemiloške slike v državi bistveno manj množično obiskovali grobove, zagotovo pa bodo spomini na preminule v teh dneh še kako živi.

Zakaj ne bi letos na grob svojih bližnjih položili raje čudovit poslikan kamen, kot pa svečo, ki škoduje okolju? Danes mnogi pri prižiganju sveč za DAN MRTVIH pretiravajo, zato naj vam zaupamo, da je dovolj, če na grobu poskrbimo za preprost, a lep žalni kamenček. Sveče dogorijo in jih zavržemo, kamen pa je večen, v njem za vedno ostane drobna spomin oziroma poklon pokojniku.

Kamen-svečka je unikaten, ročno poslikan z akrilno barvo. Motiv je živobarvna svečka, ploščatim pa je dodana mini umetna (zaradi trajnosti) dekoracija , prevlečen pa je z akrilnim lakom in zato odporen na vse vremenske prilike. Barvo lahko izbirate, če je ne definirate bomo izbrali naključne.

Ste vedeli, da v Sloveniji na leto prižgemo od 15 do 20 milijonov sveč in iz njih nastane 4.500 ton odpadkov letno saj vsaka prižgana sveča pomeni odpadek in da samo okrog 1. novembra pridelamo 1.200 ton odpadnih sveč! Slovenija je v samem evropskem vrhu po prižganih nagrobnih svečah na prebivalca.

Vabimo vas letos k spremembi in se raje odločite za svečko na kamenčku in naj njen večni plamen krasi grob, vrt ali balkon in nas povezuje s spominom, ki toplo gori v naših srcih ter nas spomni na naše najdražje.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

Super cena
NOVO

Kompresijska opornica za koleno s trakovi

Kompresijska opornica za koleno s trakovi je idealna za vsakodnevno uporabo pri preprečevanju poškodb pri športnih dejavnostih ali zgolj uživanju na plaži!