Odpravite dioptrijo ZA VEDNO! - 75 % na celostni oftalmološki pregled oči, pri očesnem specialistu v eni od klinik v Zagrebu!

Želite zjutraj vstajati brez iskanja očal ali vstavljanja leč, ter brez njih brezskrbno početi stvari, ki so vam ljube? Potem je celosten pregled oči prvi korak proti cilju.

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-75%
Prihranek:
75,00 €
 
 

Želite imeti popoln vid? Na srečo si dandanes lasersko odpravo dioptrije lahko privošči vedno več ljudi, saj posegi niso več tako dragi, kot so bili nekoč. A pri izbiri ustreznega okulista je vseeno potrebno biti previden. Številni zdravniki namreč ponujajo različne ugodnosti, zato je zelo zaželeno, da pred končno odločitvijo dobimo nekakšno primerjavo med njimi. Ob ceni je seveda zelo pomembno tudi to, kako bomo s storitvijo zadovoljni. V agenciji smo zavezani poslanstvu, da ljudem čim hitreje pomagamo do najboljše zdravstvene storitve, in sicer tako, da na podlagi skrbno pripravljenih anket ocenjujemo zadovoljstvo strank, ki so opravile storitev pri naših ponudnikih. Prav tako se trudimo, da imamo v svoji ponudbi okuliste z ugodnimi cenami, ki seveda nikakor ne vplivajo na kakovost njihovih storitev. Tako vam lahko zagotovimo nižjo ceno, kot bi jo dobili sami, če bi se na ponudnika obrnili direktno. Garancija na zadovoljstvo je tako brez dvoma zagotovljena!

ZAKAJ DOKTOR 1A (ugodnosti):
- 75% popust na pregled v Optical Express-u;
- dodatni 30% popust na premium metode laserske operacije oči v Knezovič Vision Group;
- dodatni 5% popust na vse metode (laser in leče) v Optical Express-u;
- dodatni 10% popust na vgradnjo leč v Knezovič Vision Group;

EKSKLUZIVNO:
- GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO: v primeru, da z operacijo pri očesnem centru, ki vam ga priporočamo, ne boste zadovoljni, vam zagotavljamo dodatne brezplačne preglede in brezplačno re-operacije;
- pridobite preverjene podatke o zadovoljstvu pacientov, ki so operacijo že opravili; možnost pregleda in operacije v istem dnevu;

Vsako leto, se za odpravo dioptrije odloči skoraj 2700 Slovencev. Doktor 1A ,lahko tudi vam uredi najcenejši pregled, brez čakalne dobe, med priznanimi očesnimi klinikami. Klinike, s katerimi sodelujemo, za odpravo dioptrije uporabljajo najnaprednejše metode z najsodobnejšimi laserji. Več o Doktor 1A si lahko preberete na https://www.doktor1a.com/ in se seznanite s splošnimi pogoji.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Višnja Gora, Slovenija

Nepozabno nočno razvajanje za 2 osebi v Wellnessu Valentin

Nočna sprostitev v finski savni in masažnem bazenu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!