-61% na odličen paket za osebno rast! 1-mesečno članstvo na strani OpenUpWide: neomejen dostop do spletnega mesta + webinarji + meditacije + kanalna sporočila + branja kart + sporočila pokojnih + orakeljske karte + dostop do knjižnice, videov in spletne klepetalnice!

Prevzemite volan svojega življenja in se danes usmerite v pravo smer! V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

7,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,99 €
-61%
Prihranek:
12,19 €
 
 

Osebna rast zahteva delo na sebi in čas. Zelo je pomembno, da si vsak dan vzamemo malo časa zase za svojo preobrazbo. To lahko storiš prek platforme OpenUpWide.com. Da lahko spremeniš svoje življenje, potrebuješ le 20 minut predanosti na dan.

Mesečni paket vsebuje:
- 24/7 dostop do spletnega mesta OpenUpWide.com, ki temelji na članstvu.
- Mesečni webinarji: oglejte si, kako Kimspirational razkriva skrivnosti posamezne teme. Ogledate si lahko tudi prejšnje posnete webinarje, ki so na voljo do enega leta.
- Mesečne meditacije: uglasite se in napolnite svojo dušo s svetlobo. Vsak mesec lahko dostopate do nove meditacije in poslušate vse prejšnje meditacije.
- Mesečna kanalna sporočila: poslušajte, kaj delijo z vami angeli in vodniki. Vsak mesec lahko dostopate do novega kanaliziranega sporočila in poslušate vsa prejšnja kanalizirana sporočila.
- Mesečno branje s tremi kartami: izberite število med 1, 2 in 3 in prisluhnite sporočilu. Vsak mesec lahko dostopate do novega sporočila in lahko si ogledate vse pretekle readinge s tremi kartami. Morda vas bo presenetilo, kako vam lahko prejšnja sporočila pomagajo za trenutno situacijo!
- Mesečna sporočila naših pokojnih: ohranite ravnovesje med nebom in zemljo. Vsak mesec lahko dostopate do novega sporočila in si ogledate vsa prejšnja.
- Orakeljske karte: izbirate lahko med 9 različnimi Orakeljskimi kartami za osebno in duhovno rast.
- Knjižnica: Več kot 3000 duhovnih pomenov sanj, članki in še več.
- Video vsebine: oglejte si vse kratke videoposnetke, ki so izseki iz različnih dogodkov v živo.
- Spletna klepetalnica za člane: povežite se z drugimi dušami na globalni ravni.
- Transformation Update: Dotaknite se pomembnih informacij o viru in se uskladite s svojo usodo.

Pridružite se globalno prebujenim in ozaveščenim dušam, ki delajo na osebni rasti in se vzpenjajo na svoji duhovni poti.

OpenUpWide.com je spletna stran, ki vam bo pomagala, da se popolnoma prebudite. Preverite trenutne in prihajajoče spletne seminarje, videoposnetke, članke, meditacije, orakljeve karte itd., vse z namenom, da okrepite svoj bit, svoje središče in svoj glas za te spreminjajoče se čase. Komaj čakamo, da bomo priča vaši preobrazbi! Odprite na široko (Open Up Wide) svoje srce z nami in dovolite, da vaša notranja svetloba zasije vsemu človeštvu. Ostanite povezani s telesom, umom in dušo.


Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Višnja Gora, Slovenija

Nepozabno nočno razvajanje za 2 osebi v Wellnessu Valentin

Nočna sprostitev v finski savni in masažnem bazenu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!