Nekirurška liposukcija! - 50 % na vrhunski 60-minutni tretma preoblikovanja telesa v salonu Medisense: vakuumska kavitacija z aparatom Iskra Medical + strojna limfna drenaža! Vidni rezultati že po eni terapiji, obseg se zmanjša od 1 do 4 cm na tretiranem področju!

Učinkovita metoda za preoblikovanje telesa in odpravo maščob!

39,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
80,00 €
-50%
Prihranek:
40,10 €
 
 

Vakumska Kavitacija - nekirurška liposukcija
Brez pretiravanja jo lahko imenujemo prelomnico v reševanju problematike prekomernih oblog maščobnega tkiva na posameznih predelih telesa in pri odpravljanju celulita.Postopek kavitacije je neinvaziven, brez bolečin, brez stranskih učinkov, saj ne prizadene okoliških tkiv, kot so žile, živci in vezivno tkivo.Kavitacija omogoča natančno odstranjevanje lokalne problematike celulita ali maščobnih oblog na TREBUHU, ZADNJICI, STEGNIH, BOKIH, KOLENIH IN ZGORNJIH DELIH ROK. VIDNI REZULTATI so že po eni sami terapiji, saj zmanjšamo obseg od 1 do 4 cm na tretiranem področju. Nadaljni posegi še dodatno zmanjšajo obseg, učinki pa so dolgotrajni.Po terapiji z kavitacijo vedno istočasno opravimo tudi limfno drenažo, s katero pospešimo izločanje odvečnih tekočin iz telesa.

Kako deluje:
Nizko frekvenčni ultrazvočni valovi usmerjeni na točno določeno globino v tkivu selektivno razbijejo maščobne celice v podkožju (razpad maščobnih celic). Okoliško tkivo ostane nedotaknjeno in nepoškodovano.
MAŠČOBA IZ RAZBITIH CELIC SE V OBLIKI TRIGLICERIDOV IZLIJE V MEDCELIČNO TEKOČINO.
PRESNOVA SPROŠČENIH MAŠČOB - trigliceridi se pod vplivom encimov razgradijo v GLICEROL in PROSTE MAŠČOBNE KISLINE.
Vodotopni GLICEROL prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, PROSTE MAŠČOBNE KISLINE pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane. Ostanki maščobnih celic se izloči skozi limfni sistem.

Limfna drenaža
Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človeško zdravje. Ta sistem odvaja tekočino, razstruplja in prenavlja tkiva, preceja strupe in tuje substance, ter pomaga doseči zdrav imunski sistem.Če limfni sistem ne deluje najbolje, se začnejo v telesu nabirati strupi, ogroženo je delovanje celic, posledično pa pripelje vse do fizičnih težav (bolezen, prekomerna telesna teža, celulit, slabo počutje,...)Limfna drenaža je posebna tehnika, ki se izvaja po principu potisk-premik. Namen drenaže je povečanje krvnega obtoka. Limfna drenaža posledično očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog, ter odpravlja zastajanje vode v telesu. Tehnike limfne drenaže imajo tudi analgetični učinek - zmanjšujejo bolečino in izboljšajo naše počutje.
Limfno drenažo uporabljajo:
- zmanjševanje telesne teže in oblikovanje postave
- pri zateklih nogah (tudi kot preventiva)
- po poškodbah sklepov (ko je oteklina in s tem pride do zmanjšanje gibljivosti)
- pri zastajanju vode v telesu
- po operacijah, pri katerih se odstranijo bezgavke
- za odpravljanje celulita- pri tretmanih aknaste kože, rosacea
- za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju- kot preventiva pri nosečnostnih strijah
- za odstranjevanje toksionov iz telesa- blagodejno vpliva na cel organizem
- pospešuje krvni obtok in na ta način preprečuje nastanek vnetih ven
- priporoča se vsem, ki veliko sedijo ali stojijo
- po večjih športnih obremenitvah za zmanjšanje bolečine, otekline in izboljšanje celjenja ran.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Višnja Gora, Slovenija

Nepozabno nočno razvajanje za 2 osebi v Wellnessu Valentin

Nočna sprostitev v finski savni in masažnem bazenu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!