Personaliziran koledar 2021! - 52 % na 13-listni A3 pokončen ali ležeč KOLEDAR (297 x 420 mm) s fotografijami po vašem izboru + kovinska spiralna vezava z obešanko! Ustvarite koledar za leto 2021 z vašimi najljubšimi fotografijami!

Izvirno darilo! Naj se novo leto začne s prav posebnim koledarjem!

8,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-52%
Prihranek:
9,50 €
 
 

Izdelajte si svoj, unikaten in vašemu okusu prilagojen koledar za leto 2021! Uredite svoje priljubljene fotografije in jih spremenite v koledar, ki bo vaše najdragocenejše slike popeljal v novo leto.  

Uporabite fotografije svoje poroke, rojstva otroka, potovanj in drugih posebnih priložnosti ali pa zgolj naključnih fotografij po vašem izboru, ki jih boste lahko pokazali tudi drugim. Koledar je lahko neprecenljivo darilo za vašo družino in prijatelje.

Izdelava koledarja je preprosta. Izdelate ga lahko od doma, brez oblikovalskih izkušenj. Programa za oblikovanje foto izdelakov podjetja DigiFot vam bodo omogočila, da svoje fotografije uredite in prilagodite lastnim željam in tako ustvarite nekaj unikatnega, kar vas bo spremljalo skozi naslednje leto in še dlje.

Lastnosti:
- kvaliteten digitalni offset tisk
- št. listov: 13
- velikost: 297 x 420 mm
- standard mat papir
- papir: 200 gr/m2 mat

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!