Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-55%

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Pomoč pri izdelavi diplomskega ali magistrskega dela! - 60 % na tehnično oblikovanje in pregled za diplomsko ali magistrsko nalogo (neomejeno število strani), prilagojeno zahtevam vaše fakultete!

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 12. 2020!

Tehnicno oblikovanje diplomske ali magistrske naloge
Tehnicno oblikovanje diplomske ali magistrske naloge
39,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-60%
Prihranek:
60,10 €
 
 

Prepustite tehnično oblikovanje diplomske ali magistrske naloge strokovnjakom!

Uspešno in hitro zaključite študij z našo pomočjo ali napišite knjigo. Ste proti koncu študija in vas čaka zaključek diplomske/magistrske naloge?

Vsaka fakulteta ima predpisan način, kakšna mora biti določena zaključna naloga. Še preden lahko nalogo pošljete v tisk, je potrebno urediti veliko slogovnih značilnosti, kar pa velikokrat ni tako enostavno, kot se na prvi pogled zdi. Znanstvena stroka zahteva, da so še malenkosti dodelane. To vam lahko vzame veliko dragocenega časa, ki bi ga lahko porabili za dodatno delo na vsebini naloge.  

Kaj obsega tehnično oblikovanje?
• številčenje strani,
• priprava naslovnice,
• kazalo vsebine in kazala ilustrativnih elementov,
• pravilno označevanje slik, grafov, tabel,
• izbiro pisave in urejanje poravnave urejanje stilov poglavij in naslovov,
• številčenje poglavij,
• oblikovanje glave in noge,
• razmike med vrsticami,
• poravnavo robov, pravilen način tiska in razmake med besedilom,
• tehnično urejanje literature in virov, na koncu naloge,
• ostali tehnični popravki po smernicah šol/fakultet.

V tehnično oblikovanje ni vključeno navajanje virov med besedilom. Citirati namesto vas ne moremo, zato svetujemo, da si vire, iz katerih povzemate podatke, dosledno beležite tekom pisanja zaključnega dela.

Strokovnjaki s svojimi izkušnjami vam pomagamo, da nalogo tudi lektorirate in prevedete povzetek v tuj jezik ter tako uspešno zaključite študij.

Tam, kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica. (Aristotel)

IZVAJALEC:
Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije, predavateljica in mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s pisanjem strokovne in znanstvene literature.

MNENJA UPORABNIKOV:
Ko sem napisal diplomsko nalogo nisem vedel, kako naprej do zagovora. Strah me je bilo, če bo v redu in kako naprej. Zaradi tega sem skoraj pol leta bil v psihični in časovni stiski. Sošolka, ki je uspešno končala študij mi je predlagala go. Zorico Zaklan. Pri tem podjetju sem našel vse na enem mestu: oblikovanje, lektoriranje, prevod povzetka in pripravo Power Point prezentacije. Potem sem hitro in uspešno diplomiral ter vpisal magisterij. Bojan  

Še enkrat iskrena hvala za podano znanje, izkušnje in usmeritve pri dokončanju diplome, saj je vse to preseglo moja pričakovanja. S pomočjo vaših lektorskih in oblikovnih popravkov sem uspešno diplomirala. Z veseljem bi se še enkrat obrnila na vas, saj me vaša energija in razgledanost navdušujeta in motivirata k iskanju še neraziskanega. Marinka

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

60-minutna antistres masaža telesa v salonu Sprostilni kotiček

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Vrhunsko urejanje obrvi: laminacija in barvanje

Najbolj iskana lepotna storitev!

-75%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

4D Cryocoolsculpting 360 Pro v Salonu Tajna ljepote v Zagrebu

Edini apartat na Hrvaškem, kjer vsi 4 aplikatorji delujejo istočasno! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi paketi tretmajev - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!