Fascinantni rezulati! - 50 % na tretma microneedliga na predelu lasišča (90 min), v kozmetičnem salonu Oaza lepote v Žalcu! Sodobna, naravna, nekirurška, neinvazivna metoda za regeneracijo!

Pri tej ponudbi so na voljo tudi tretmaji microneedlinga na drugih predelih telesa, preverite med dodatnimi možnostmi!

35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,00 €
 
 

Microneedling je sodobna, naravna, nekirurška, neinvazivna metoda za regeneracijo in obnovo vaše kože, kjer strokovno usposobljeno osebje s pomočjo posebnega aparata povzroči kontrolirano poškodbo kože, ki sproži proces celjenja in s tem spodbujanje kolagena in naravno regeneracijo kože. Poveča se gostota, kvaliteta, debelina, elastičnost in prekrvavitev v dermisu. Pripelje nas do fascinantnih rezultatov: do zdrave, sijoče, sveže, napete in vidno pomlajene kože. In je popolnoma naravna. Iglična terapija nam omogoča izboljšanje strukture kože in odpravljanje njenih nepravilnosti.

Pri postopku drobne, fine iglice prodrejo v povrhnjico in dermis, kjer z njimi naredimo drobne, kontrolirane mikrovbode v kožo. Pri postopku dejansko ne pride do poškodb povrhnjice, saj se celice epidermisa razmaknejo. Iglice prodrejo v dermis, kjer ustvarijo namenske mikropoškodbe, ki so željene, ciljane in kontrolirane. Na tak način sprožimo intenzivno regeneracijo kože.

Pri celjenju številnih miniaturnih vbodov v kožo se tvorijo nov visokokakovostni kolagen, elastin in hialuron, kar omogoča glajenje gub in izboljšanje čvrstosti kože na naraven način.

Kdaj je terapija priporočljiva?
Microneedling vidno vpliva na zmanjšanje globine gub in povečanje čvrstosti oziroma tonusa kože. Zakaj? Z novo nastalim kolagenom koža pridobi na volumnu. Zaradi nastanka novega kolagena pa se poveča debelina kože. Glede na to, da kolagen predstavlja kar neverjetnih 70 % debeline naše kože, je še kako pomemben in s terapijami za povečanje kolagena, preprosto sprožimo proces nastanka novega in tako na naraven način dosežemo večji volumen in debelino kože.

Microneedling je tretma za izboljšanje strukture kože. S postopkom dosežemo vidno izboljšanje izraznih/mimičnih gub, elastotičnih gub in zmanjšanje pigmentacij. Je odlično orodje v boju proti prezgodnjemu, vidnemu staranju kože, na katerega vpliva naš življenjski stil (ekstrinzično staranje). Ker se poveča debelina kože, se posledično poveča čvrstost.

Odlične rezultate lahko dosežemo tudi pri fotopoškodovani kože, kjer je razgradnja kolagena povzročena zaradi vplivov UV žarkov.

Z microneedlingom dosežemo vidne rezultate pri izboljšanju brazgotin, pri širokih porah in strijah. Zelo dobre rezultate daje pri obnavljanju rasti dlak (lasišče).

Po terapiji
Je običajno prisotna rdečica, ki je najbolj intenzivna prve 4 ure, nato pa prične izginjati. Občutek na koži je podoben, kot če bi nas rahlo rahlo opeklo sonce. V 3-4 dneh zaznamo vidno bolj gladko in pomlajeno kožo. Prvi rezultati so vidni že po prvi terapiji. Za najboljše rezultate je priporočljivo vsaj 4 – 6 terapij. Postopek ponavljamo na 10 - 14 dni (planiranje postopka microneedlinga je individualno in glede na problematiko in stanje kože, zato so navodila lahko nekoliko drugačna).

Čas okrevanja  je odvisen od dolžine iglic, ki jih uporabljamo pri sami izvedbi. Po terapiji je mogoče zaslediti rahlo rdečico in oteklino na predelu obravnave, vendar omenjeni znaki izginejo v roku 24-48 ur. Prav tako je mogoče zaslediti občutek toplote in zategovanja na obravnavanem predelu.

Po zaključeni terapiji upoštevajte naslednje postavke:
• V prvih 24 urah po terapiji uporabljajte za čiščenje tekočo vodo, brez agresivnih čistilnih sredstev in brez kakršnega koli pretiranega drgnjenja kože.
• Za izogib infekcijam si redno umivajte roke in se ne dotikajte predela obravnave.
• V prvih 12 urah po terapiji se izogibajte nanosu ličil.
• Od 24-48 ur se izogibajte neposrednemu soncu ali solariju

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Pomlajevanje obraza z različnimi tehnikami in pripomočki

Odloči se za pomlajevanje obraza s posebno kremo iz čebeljega strupa!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Slovenske Konjice, Slovenija

Protibolečinska terapija in detox telesa z bioresonanco in bioptronom!

Stopite na pot do boljšega počutja že danes s kombinirano terapijo z bioresonanco in Bioptronom! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!