Pravilna izvedba vaj! - 50 % na 1-mesečni obisk vadbe Funkcionalni fitnes (12 obiskov, 3x tedensko), v CFCELJE! Nov trening način za povečanje moči in mišic, primeren za vsakogar!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 7. 2020!

1-mesecni obisk vadbe Funkcionalni fitnes
1-mesecni obisk vadbe Funkcionalni fitnes
30,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Pomemben del zdravega načina življenja je brez dvoma ustrezna in redna telesna aktivnost. Brez zadostnega gibanja je namreč zelo verjetno da tudi ostalo, kar sicer počnemo v skrbi za zdravje ne bo imelo optimalnega učinka. Ustrezna prehrana, izogibanje slabim razvadam in druge stvari, ki jih počnemo v skrbi za naše telo, bodo tako zgolj z zadostnim gibanjem prinesle željene rezultate, pa naj bo to ohranjanje zadovoljive ravni vašega zdravja in dobrega počutja ali pa izguba prevelike telesne teže.   

Vse pogostejši problemi sodobnega človeka, kot so stres, povišan krvni tlak ali krvni sladkor, povišan holesterol, bolezni srca in ožilja, debelost in podobno se lahko močno omilijo s telesno aktivnostjo, predvsem pa je lahko slednja pred naštetimi težavami lahko zelo dobra in prijetna preventiva.

FUNKCIONALNI FITNES
Nov trening način za povečanje moči in mišic primeren za vsakogar. Trening, ki temelji na pravilni izvedbi vaj in ne intenzivnosti. Najboljši način kako se gibati pravilno in izgledati super!

ZAKAJ CFCELJE?
CFCELJE je edini in unikatni center funkcionalnosti v Celju, ki predstavlja skupaj s člani zdrav in aktiven način življenja ne glede na starost. Vzpodbuja telesno dejavnost ljudi, jih uči zdravega in uravnoteženega načina prehranjevanja ter skrbi za socializacijo ljudi, ki je v današnjem tempu življenja postala zapostavljena.
Center funkcionalnosti deluje že od leta 2010 in skupaj s prijaznimi ter usposobljenimi trenerji pomaga pri doseganju ciljev strank s pomočjo sodobnih metod treniranja. Trenerji so visoko usposobljenimi in spadajo na tem področju med najboljše trenerje v Evropi.
CFCELJE je edini takšen center na Štajerskem v Sloveniji.

Ponudba je del kategorij: