- 50 % na 3-dnevni oddih za par ali mlado družino (2 osebi + otrok do 14 let) v bližini Term Čatež s kopanjem v Termah Čatež in 2x pico po izbiri! Plačajte le 79 € za sproščujoč oddih z najdražjo osebo ali pa povabite celo družino na super zabavno sprostitev, vrednosti 158 €!

Ponudba vsebuje: 3 dni, 2x nočitev za 2 osebi v dvoposteljni sobi Pensiona Les (otrok do 14 let biva gratis na pomožnem ležišču) + 2x celodnevna vstopnica za Terme Čatež + 2x velika pica, sestavljena po lastni izbiri.

Catež, namestitev, bazeni
Catež, namestitev, bazeni
Catež, namestitev, bazeni
Catež, namestitev, bazeni
Catež, namestitev, bazeni
79,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
158,00 €
-50%
Prihranek:
79,00 €
 
 

Za sproščujoč pobeg iz vsakdanjega stresa ni potrebno daleč - Gostilna pension Les stoji v središču vasice Čatež ob Savi v neposredni bližini dolenjske avtoceste in znanega letovišča Terme Čatež. Nudijo vam prenočitve v dvoposteljnih in triposteljnih sobah in v apartmajski hiši, ki stoji nasproti gostilne, kjer so pred kratkim prenovili apartmaje v kategorizaciji treh zvezdic. Sobe in apartmaji so opremljeni s kabelsko TV, klimatsko napravo ter kopalnico s tušem in straniščem. Za vas so pripravili tudi posebno ugodno ponudbo za polpenzionski obrok v Gostilni pension Les, ki je znana po svojih kulinaričnih dobrotah.

V paketu boste dobili tudi 2 celodnevni vstopnici za dve odrasli osebi za zimsko termalno riviero v Termah Čatež. Gre za največji pokrit kompleks bazenov z več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Prebudite otroka v sebi in uživajte v bazenih, whirlpoolih, slapovih, med valovi in na divji reki.

Čatež ob Savi s Čateškimi Toplicami in okolico vam ponuja obilo možnosti za prijetno preživetje vaših počitniških dni, bodisi da jih želite preživeti aktivno ali pa bolj ležerno. Ponuja vam raziskovanje lepot narave s kolesi med vinogradi, z veslanjem po reki Krki, s turističnim vlakcem »Čatež –express« po vseh zanimivih izletniških točkah v bližini ali pa kar peš po skrivnih stezicah Čateža do cerkvice svetega Vida, od koder se razprostira prijeten pogled na bližnjo in daljno okolico. Svojo pot boste lahko nadaljevali po Podgorjanski vinski cesti, kjer boste lahko spoznali vse skrivnosti Cvička.