- 50 % na 3-dnevni oddih za 2 osebi na Turistični kmetiji Žnidar v Stari Fužini v Bohinju! Plačajte 33 € za sprostitev v objemu čudovitih gorenjskih gora, v vrednosti 67,20 €.

Ponudba vsebuje: 3 dni, za 2 osebi: 2x nočitev v sobi na Turistični kmetiji Žnidar + posteljnina in 2 brisači.

Bohinj oddih za 2
Bohinj oddih za 2
Bohinj oddih za 2
Bohinj oddih za 2
Bohinj oddih za 2
33,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
67,20 €
-50%
Prihranek:
34,20 €
 
 

Vabimo Vas, da preživite dopust na Turistični kmetiji Žnidar, kjer se boste počutili sproščeno in se hitro privadili na počasnejši ritem življenja. Gostom zagotavljajo mir in zasebnost, hkrati pa poskrbijo za enkratno doživetje.

Nahajajo se v Bohinju blizu Bohinjskega jezera, natančneje v vasi Stara Fužina.
Ko pridete do Bohinjskega jezera, zavijete desno čez znameniti most in mimo cerkve Svetega Janeza. Tako hitro pridete v vas Stara Fužina. Pojdite po glavni cesti po klancu navzgor mimo apartmajev Triglav, čez stopetdeset metrov zavijete pri kapelici levo. Tretja hiša na desni strani je njihova.
Trgovina, restavracija, turistične informacije, okrepčevalnica, igrišče, Planšarski muzej, so oddaljeni 2 minuti hoje, pošta, pizzerija, turistično društvo, turistična ladja, obala Bohinjskega jezera, 10 minut hoje, Smučišča Vogel, Senožeta in Kobla pa so oddaljeni okoli 5 kilometrov.

Imajo tudi lepo popestritev za otroke, saj na velikem vrtu stoji trampolin in gugalnica. Na vrtu je vrtna uta za sproščen pogovor, lahko pa si pripravite tudi piknik.