Super cena za 3-dnevni oddih v Kranjski Gori: 2x nočitev za 2 do 4 osebe v apartmajih Vitranc 3* + neomejen vstop v bazene hotelov Hit Holidays: Aqua Larix, Svet vode Špik, Sprostitveni center Kompas (celodnevno kopanje tudi na dan odhoda)! Termini do 23. 7. in 23. 8. - 30. 9. 2015.

Prijeten oddih v objemu gora. Na voljo so tudi termini 26. 7. - 8. 8. 2015 za 129,90 €.

Oddih v apartmajih Vitranc 3* s kopanjem
Oddih v apartmajih Vitranc 3* s kopanjem
Oddih v apartmajih Vitranc 3* s kopanjem
79,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Apartmajski objekt v središču Kranjske Gore s svojo nadstandardno opremo apartmajev zadovolji še tako zahtevnega gosta.

Lega apartmajev v centru poleti obljublja nepozaben oddih, katerega vam zagotavljajo mnoge možnosti za aktivno preživljanje vašega dopusta, ki jih nudi Kranjska Gora.
Apartmaji s 3 zvezdicami imajo kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, spalnico z 2 ali 3 posteljami, 2 dodatnima ležiščema, kopalnico in balkon. Opremljeni so s kabelsko TV, dvema hladilnikoma in telefonom z neposredno linijo.

Svet vode Špik se razprostira na 250 m2. Vključuje sprostitveni bazen z masažnim slapom in klopmi. Aktivni plavalci se lahko rekreirajo v bazenu s protitokom. Otroci bodo raziskovali otroški bazen z igrali. Počitku se boste lahko predali na udobnih ležalnikih, poleti pa na odprti terasi.
Vabimo vas tudi v bazenski kompleks (vodni park Aqua Larix) z več kot 400 m2 vodnih površin. Zaplavajte v notranjem bazenu z vodo, ogreto na 30 stopinj Celzija. Podarite si masažni bazen, ki vas bo s 36 stopinjami Celzija zagotovo ogrel in sprostil z masažnimi vodnimi efekti.
Sprostitveni center Kompas - Zaplavajte v pokritem bazenu in se zabavajte z otroki v otroškem bazenčku s toboganom. Zasanjajte se v masažnem bazenu. Priporočamo oddih v sobi za počitek in obisk sončne zunanje terase.