Krepitev celotnega telesa! - 50 % na paket vadbe PILATESA (8 obiskov)! Vadba preprečuje bolečine v križu, izboljšuje občutek za ravnotežje in povečuje gibljivost!

Primerno za vse generacije!

Začetni paket pilatesa (8 obiskov)
Začetni paket pilatesa (8 obiskov)
30,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

PILATES je vadba za krepitev celotnega telesa s poudarkom na CORE mišicah - krepi globoke trebušne in hrbtne mišice, mišice medeničnega dna – za peprečevanje urinske inkontinence, preprečuje bolečine v križu, izboljšuje občutek za ravnotežje in povečuje gibljivost.

Vadba je primerna za vsakogar in nima starostne omejitve. Vsak vadi po svojih zmožnostih in glede na specifiko svojega telesa. Nikoli ni prepozno, da začnete.

O UČITELJICI: Katarina je inštruktorica Pilatesa že 12let, vročo Bikram jogo je učila 3 leta, predlani pa je nadgradila svoje znanje še z 200 urnim Hata-Vinjasa joga učiteljskim tečajem. V vseh letih dela z ljudmi se je izobraževala tudi na področju mnogih zdravilnih ter energijskih tehnik kot so Reiki, Thetha healing, Access Consciousness Bars, Refleksoterapija, Šamanske tehnike, Ajurveda ipd. Zato so njene ure vedno nekaj posebnega. Pričevanja večine, ki obiskujejo njene ure so da se vedno po uri počutijo bolj sproščeno, umirjeno, regenerirano, odblokirano, z eno besedo fenomenalno.

Ponudba je del kategorij: