Prebudite telo in um! - 50 % na 1-mesečno vadbo ENERGETSKE JOGE (4 vadbe, 1x tedensko, po 60 min) ali PILATESA (8 vadb, 2x tedensko, po 60 min)! Za več energije, boljše počutje in več notranjega miru!

Popolna vadba, primerna za vsakogar! Skupina je omejena na 20 vadečih, zato pohitite s prijavami! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Društvo Akaša-Raa: energetska joga, pilates
Društvo Akaša-Raa: energetska joga, pilates
30,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

ENERGETSKA JOGA tu se poleg klasične joge dela še na čiščenju čaker, naučili se boste mišičnega sproščanja, odpravljanja blokad z invokacijami (=čiščenje z zvokom) ter umiriti um in prečistit telo negativosti. Dotaknili se boste tudi refleksologije = masaža stopal, ki pomaga lajšati ali odpravljati neravnovesja v telesu ter organih.

Uro boste vedno začeli z namero, ki si jo boste zadali za ta dan, nadaljevali s pranajamo (dihalne tehnike), z ogrevanjem sklepov, se poglobili v asane (jogijske položaje) z Vinyaso (ki je bolj dinamična oblika joge, kjer se premikaš z dihom) kot tudi Hata jogo (kjer se asano zadrži dlje časa), zaključili v savasani s popolno sprostitvijo in zavedanjem kakšne dobrobiti ste ustvarjali celotno prakso, ter energetskimi tehnikami čiščenja.

KORISTI JOGE: izboljšajo se številna neravnovesja v telesu kot so težave s hrbtenico, nemiren um, nespečnost, uravnavanje krvnega tlaka, kronična utrujenost, depresija, glavoboli, artritis, astma, urinska inkontinenca ter mnoga druga stanja. Izboljša se fleksibilnost, mišični tonus, vitalnost, moč, koncentracija ter blaži stres.

Asane so tehnike, ki krepijo naš um, koncentracijo, meditacijo, fleksibilnost telesa kot tudi uma ter blagodejno vplivajo na sprostitev. Skozi prakso se stimulira energetske kanale, premasira notranje organe, predihajo se pljuča ter krepi srce, pospešimo cirkulacijo, sproščamo napetosti iz telesa ter umirjamo naš um. Vsaka mentalna blokada se kaže na fizični ravni kot mišična blokada ali neravnovesje v telesu. Asane sproščajo tovrstne mentalne napetosti tako, da jih obravnavajo na fizični ravni.

Vadba je primerna za vsakogar in nima starostne omejitve. Vsak vadi po svojih zmožnostih in glede na specifiko svojega telesa. Nikoli ni prepozno, da začnete.

Katarina je inštruktorica Pilatesa že 12 let, vročo Bikram jogo je učila zadnja 3 leta, lani pa je nadgradila svoje znanje še z 200 urnim Hata-Vinjasa joga učiteljskim tečajem. V vseh letih dela z ljudmi se je izobraževala tudi na področju mnogih zdravilnih ter energijskih tehnik kot so Reiki, Thetha healing, Access Consciousness Bars, Refleksoterapija, Šamanske tehnike, Ajurveda ipd. Zato so njene ure vedno nekaj posebnega. Pričevanja večine, ki obiskujejo njene ure so da se vedno po uri počutijo bolj sproščeno, umirjeno, regenerirano, odblokirano, z eno besedo fenomenalno.

Ponudba je del kategorij: