Ostanite v dobri formi! - 50 % na 1-mesečna SENIOR vadba (4x 60 min, 1x tedensko): BABI & DEDI RAZGIBAVANJE v plesnem centru Feniks!

Biti fit v zrelih letih je ključ kvalitetnega življenja!

Plesni center Feniks: senoir vadba 4X
Plesni center Feniks: senoir vadba 4X
19,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,01 €
 
 

DOBRODOŠLI V PLESNI CENTER FENIKS - SVET PLESA, GLASBE IN SRČNIH LJUDI!
Veseli jih, da vas zanima njihova ponudba. Naj postane ples nepogrešljivi del vašega življenja, uživali boste in se imeli lepo, to vam zagotavljajo. V ponudbi plesnega centra Feniks lahko vsak najde nekaj zase, od najmlajšega pa do odraslega člana se bodo potrudili, da se boste v njihovi družbi počutili prijetno in se sprostili. Skozi prijetna druženja boste lahko spoznavali nove ljudi in sklepali prijateljstva, hkrati pa izboljšali vaše zdravje ter fizično pripravljenost.

SENIOR RAZGIBAVANJE (BABI & DEDI FIT)
rogram je namenjen starejšim in tistim, ki bi želeli ostati v formi in preprosto v prijetni družbi narediti nekaj zase, hkrati pa ne želijo skakanja in zahtevnih koreografij ter glasne glasbe, pač pa umirjene telovadbe za celo telo. S starostjo se na telesu marsikaj spremeni, vendar za vadbo nismo nikoli prestari. Vadba se izvaja počasi, pod nadzorom učiteljice, premišljeno ter z občutkom.

Ponudba je del kategorij: