Vadba, ki navdušuje ženske! - 50 % na 1-mesečno karto (4x 60 min) za skupinsko vadbo PILOXING, v Power Fit centru! Energična cardio vadba z elementi boksa in vajami za oblikovanje kritičnih delov telesa - poraba do 600 kcal v 1 uri!

Piloxing združuje gibe pilatesa, plesa in boksa in služi za oblikovanje mišic, izgorevanje maščobnih celic, deluje kot kardio vadba, ki zagotavlja oblikovanje telesa z vadbo, ki ponuja zabavo in izziv!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-50%
Prihranek:
10,10 €
 
 

Piloxing je najnovejša skupinska vadba, ki združuje elemente pilatesa, boksa in nekaj plesa. Je predvsem kardio vadba, ob kateri boste pokurili tudi do 600 kcal v eni uri. V prvem delu poteka ogrevanje telesa, drugi - kardio del zajema vse 3 elemente (boks, pilates in ples) za kurjenje kalorij, v zadnjem delu pa dodatno izvajamo še pilates vaje predvsem za krepitev trebušnih mišic, zadnjice in nog.

Ob rednem obisku Piloxing vadbe se zmanjša  nevarnost srčno-žilnih bolezni, maščobni delež, oblikuje se telo, povečata se  mišični tonus in kostna gostota (preventiva pred osteoporozo). Izboljšajo se: kondicija, fizična vzdržljivost, moč, koordinacija, ravnotežje, gibljivost … Krepi se imunski sistem, dobro počutje in samozavest. Vadba je primerna za vse, začetnike, rekreativce in aktivne športnike. Delate toliko, kolikor sami zmorete. Pomembna je samo vaša volja, motivacija in skrb za svoje zdravje ter dobro počutje. Rokavice za začetnike še niso primerne, z njimi lahko pričnete po 2 mesecih. Naročila za opremo kot so rokavice in nogavice, v kolikor bi želeli v njimi vaditi na urah, sprejemajo na recepciji.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-57%
Rezerviranih 11

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: 3 popoldneve predavanj, praktičnih vaj in primerov iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v 9 mestih po vsej Sloveniji.

-50%
Rezerviranih 7

Začetni tečaj družabnih plesov za par v plesni šoli Samba

Poskrbite, da se boste ob različnih priložnostih znali zavrteti in zabavati na plesišču!

-58%
Rezerviranih 29

Mesečna karta za jogo pri Športnem društvu GiB

Prisluhnite vašemu telesu in vzpostavite zdravo ravnovesje! Ne spreglejte vseh opcij kart za vinyasa ali hatha jogo med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-60%
Rezerviranih 1682

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 9

Darilni bon za tečaj latinskoameriških/standardnih plesov

Bodite izvirni in svojim najdražjim podarite unikatno plesno darilo! Kuponi so unovčljivi do 2. 3. 2020!

-50%
Rezerviranih 107

Udeležba v igri Escape room v Mariboru

60 minut, 1 ekipa, 1 rešitev - rešite uganke in najdite pot iz sobe!