- 58 % na tečaj Cardio tenis za odrasle (4 obiski po 60 min): najem igrišča + trener + uporaba tenis žogic in ostalih rekvizitov! Dvignite raven vzdržljivosti na terenu ter postanite spretnejši in hitrejši v svoji igri.

Skupinska dejavnost za vsakogar, ne glede na predznanje tenisa.

29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
69,00 €
-58%
Prihranek:
40,00 €
 
 

CARDIO TENIS
Cardio Tenis je zabavna skupinska dejavnost za vsakogar, ne glede na njegovo predznanje tenisa.
Začetniki se bodo naučili osnov vseh udarcev. Tisti, ki osnove že obvladajo, bodo svoje znanje utrdili. Naprednejši igralci pa bodo ob vajah z visoko intenzivnostjo dvignili raven svoje vzdržljivosti na terenu in v svoji igri postali spretnejši in hitrejši.
Vaje so zasnovane tako, da vsakemu posamezniku omogočijo dati od sebe 100%, ne glede na njegovo teniško predznanje oz. fizično pripravljenost.
Prav vsi skupaj pa se bomo ob tem zabavali.

TURBO TENIS AKCIJA
Če si želite osebno delati s coachem, ki bo na teniškem terenu še bolj zagnan od vas, ne razmišljajte o prijavi. Dejan Jaki je belemu športu predan od svojega 7. leta. Znanja ne črpa samo iz svoje diplome na Fakulteti za šport, temveč se nenehno strokovno izpopolnjuje. Dejan razpolaga z licenco teniškega trenerja A, kar je najvišja stopnja.
Vse svoje bogato znanje je združil v novi obliki vadbe, ki vam bo ob pospešenem srčnem utripu približala tenis kot začetniku. Naprednejšim igralcem bo z dodelanimi drili dvignila natančnost. Aktivni dolgoletni tenisači bodo po zaključku programa hitrejši, okretnejši in se z več vzdržljivosti lažje kosali s svojimi dolgoletnimi nasprotniki.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 22

Adrenalinski ZipLine spust po 4 km jeklenih vrvi

Adrenalinsko doživetje v Bovcu s čudovitim razgledom na neokrnjeno dolino reke Soče in Učje, ki so se ga udeležili tudi znani Slovenci: Peter Prevc, Sebastian Cavazza, Nina Pušlar ...!

-54%
Rezerviranih 8

Tečaj za voditelja čolna

Celovit 16-urni tečaj vključuje: celovita predavanja, praktične vaje in obravnavo pomembnih izpitnih vprašanj. S posebnim pristopom predstavlja optimalno rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln (gumenjak, gliser ali jadrnica). Lahko ga opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto in Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

-51%
Rezerviranih 12

1-letna članarina v Strelskem društvu BUM BUM

Zagotovite si odlično priložnost, da se naučite preciznega streljanja v tarčo z usposobljenimi inštruktorji!

-60%
Rezerviranih 3

Zimsko doživetje - terensko jahanje, 2h

Prijeten izlet s konji v čudovitem osrčju Gorenjske in neposredni bližini Bleda!

Super cena
Rezerviranih 3

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Rezerviranih 3

Spoznavni tečaj jadralnega padalstva pri iFly

V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode!