- 50 % na 2-mesečni tečaj karateja za otroka do 12 let (2x tedensko po 90 min, skupaj 16 obiskov) pod strokovnim vodstvom trenerjev Karate kluba Olimpija, enega najstarejših in najuspešnejših slovenskih karate klubov! Za eno vadbo boste odšteli le 1,25 €!

Naučite se osnov karateja ali nadgradite svoje znanje, naučite se samoobrambe in izboljšajte telesno pripravljenost! V tej ponudbi je na voljo tudi 2-mesečni tečaj karateja za odraslo osebo za 29,90 €!

KK Olimpija
KK Olimpija
19,90€
Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,10 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,10€ na eDenarnico
3
rezervirani kuponi
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

-50%
KK Olimpija
Poglej ponudbo
29,90 €
Vrednost: 60,00€
Prihranek: 30,10€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 otroka do 12 let.
  • Kuponi so unovčljivi 2 meseca od prvega obiska oz. najkasneje do 30. 12. 2019.
  • Termini in lokacija treningov: OŠ Poljane, ponedeljek in torek - 17.50-19.20 in petek 17.00-18.30; sreda OŠ Bičevje 17.00-18.30. 
  • Brezplačno za učence pa Karate klub Olimpija organizira Malo šolo karateja ob sredah na OŠ Bičevje 16.00–16.45 in ob petkih na OŠ Poljane 16.10-16.55.
  • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Ponudba vsebuje: 2-mesečni tečaj karateja za otroka do 12 let (2x tedensko po 90 min, skupaj 16 obiskov) pod strokovnim vodstvom trenerjev Karate kluba Olimpija, enega najstarejših in najuspešnejših slovenskih karate klubov.

Karate je borilna veščina, šport in rekreacija. Njegova vadba nam pomaga izboljšati koncentracijo, uči nas zbranosti, jasne usmerjenosti in odločnosti. Pomaga nam utemeljiti se v realnosti, izboljšati lastno osredotočenost v tukaj in sedaj, povečati kreativnost in spontanost in nas sooča z lastnimi razvojnimi zmožnostmi. Izvorno je borilna veščina sicer pa tekmovalni šport in rekreacija skozi katero krepimo svoje telo in duha in skrbimo za svojo rast in razvoj. Skratka za vsakogar nekaj.
Namen njegovega treniranja pri otrocih je predvsem telesna vzgoja, pri rekreativcih koristen fitnes, pri športnikih tekmovanje, pri odraslih kvaliteta življenja. Karkoli že nekomu pomeni, karate je vedno pot oz. način: borjenja, rasti, igranja igre, odraščanja ali način bivanja. Ne oziraje se na to, katero pot smo izbrali, je le-ta vedno pot oziroma način našega lastnega pripravljanja za borjenje, ki ga zahteva življenje samo in obenem tudi način kultiviranja naše borbene narave, karakterja, stila življenja. Z borbo se namreč soočamo vedno in vsakokrat, ko se srečujemo z življenjskimi izzivi, ko rešujemo življenjske probleme oziroma, ko se znajdemo v konfliktni situaciji ali konfliktnem razmerju. Konflikti in njihovo razreševanje pa so tako ali tako normalna, realna sestavina vsakodnevnega življenja, pa če si to priznamo ali ne.

ZAKAJ PLAČUJEŠ ŠPORT ZA SVOJEGA OTROKA?  
Pogovor dveh staršev:
- "Zakaj zapraviš toliko časa in denarja za treninge in tekmovanja za svojega otroka?"
- "Moram ti nekaj priznati – ne plačujem zato, da bi moj otrok postal športnik."
- "Zakaj torej plačuješ, če ne zato, da bi tvoj otrok postal športnik?"
- "Plačam za trenutke, ko je moj otrok tako utrujen, da si želi odnehati, a vendar ne odneha. Plačam za priložnost, da moj otrok razvije doživljenjska prijateljstva. Plačam za priložnost, ki jo ima otrok, da se od dobrih trenerjev nauči ne le tehnike, temveč tudi življenjskih lekcij. Plačam, da se moj otrok nauči discipline. Plačam, da se nauči sprostiti med socialnimi interakcijami, da bo ponosen, pomagal ostalim, da bo vljuden in spoštljiv član ekipe. Plačam, da se nauči živeti z razočaranji, ko mu nekaj ne uspe ali ne zmaga, ko naredi napako pri stvari, ki jo je že tisočkrat vadil, zato, da se vrne z dvignjeno glavo in vadi še naprej. Plačam, da se nauči dosegati cilje. Plačam, da se moj otrok nauči, da uspeh ne pride čez noč, temveč je plod neštetih ur truda, da je učenje dolgotrajen proces. Plačam, da je moj otrok na igrišču, namesto da zahaja v težave z napačno družbo.... lahko bi nadaljeval v neskončnost, a na kratko ti odgovorim takole: ne plačam zato, da moj otrok trenira, plačam za priložnosti, ki mu jih šport ponudi, da se razvije kot oseba in ima od tega koristi do konca svojega življenja, da pomaga ostalim in spoštuje njihovo individualnost. Resnično verjamem, da je to izjemna investicija. To je moja zapuščina zanj in za družbo."  
Anonimni avtor.

Karate klub Olimpija je eden najstarejših in najuspešnejših slovenskih karate klubov, kjer gojijo karate kot borilno veščino, tekmovalni šport in rekreacijo ter samoobrambo, ki vključuje celo vrsto sorodnih borilnih veščin.

Podrobnosti o ponudniku

KARATE KLUB OLIMPIJA LJUBLJANA

Celovška cesta 25
1000 Ljubljana
Slovenija

041 445 722
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

-55%
Rezerviranih 8

Tečaj za voditelja čolna, izpit za čoln

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje!

-55%
Rezerviranih 8

Tečaj za voditelja čolna

Edina uradna literatura v Sloveniji in edinstvena vrhunska izvedba, pod vodstvom profesionalnega skiperja s preko 20 let prakse na vseh morjih in preko 10 let izkušenj v izobraževanju!

-57%
Rezerviranih 9

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%
Rezerviranih 1305

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

V tej ponudbi so na voljo tudi druge smučarske vozovnice v Smučarskem centru Kope - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-51%
Rezerviranih 5

1-letna članarina v Strelskem društvu BUM BUM

Zagotovite si odlično priložnost, da se naučite preciznega streljanja v tarčo z usposobljenimi inštruktorji!

-50%
Rezerviranih 7

Darilni bon za tečaj latinskoameriških/standardnih plesov

Bodite izvirni in svojim najdražjim podarite unikatno plesno darilo! Kuponi so unovčljivi do 2. 3. 2020!