Popolno darilo za vse zaljubljence! - 50 % na leseni srček (30 x 33 cm) za 2 fotografiji, personaliziran z imeni po vaši izbiri! Presenetite ljubljeno osebo z unikatno pozornostjo! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi personalizirano Drevo ljubezni za 14,90 €!

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,10 €
 
 

Ne veste, kaj bi ljubljeni osebi podarili za valentinovo, obletnico ali kako drugo priložnost?

Prikupen leseni srček je idealno darilo za vse zaljubljence! Na srčku je prostor za dve fotografiji, prav posebno osebno noto pa mu dodata z zlato barvo napisani imeni, ki ju izberete sami. Srček je izjemno stilsko dovršen in bo popestril prav vsak prostor! Srček se na steno ali vrata prilepi s priloženim obojestranskim lepilom. Fotografiji se obesita s priloženima žebljičkoma.

Lastnosti:
- Dimenzije: 30 x 33 cm
- Material: les
- Barva srčka: črna
- Barva napisov z imeni: zlata

Pod imenom Legno Carino ustvarjata Anja in Peter. Sta do ušes zaljubljen parček, ki obožuje ljubke in izvirne izdelke za notranjo dekoracijo. Pri izdelavi Peter poskrbi za tehnični del, Anja pa jim doda ljubkost, nežnost in igrivost. Besedna zveza Legno Carino [lenjo karino] izvira iz italijanskega jezika in v prevodu pomeni „ljubek les". Zanj sta se odločila, ker najlepše opiše vizijo njunega ustvarjanja. Osnova vseh izdelkov je les, ki ga spremenita v ljubke butične izdelke. Lahko so igrivi, privlačni, uporabni, a vedno naravni. Izdelujeta jih ročno, v ljubljanski delavnici.

Ponudba je del kategorij: