- 50 % na 3-dnevni oddih za 1 osebo na Zadarski rivieri: 2x nočitev v sobi ali apartmaju nastanitvenega objekta Apartmani Milić v Karinu + 2x zajtrk, 1x kosilo in 1x večerja + 1x romantična večerja s 3 hodi v konobi Dalmacija + obisk mosta ljubezni ali Franjevačkega samostana!

Preživite valentinovo ali dan žena v Karinu!

Romanticni oddih ob Karinskem morju na Zadarski rivieri
Romanticni oddih ob Karinskem morju na Zadarski rivieri
Romanticni oddih ob Karinskem morju na Zadarski rivieri
Romanticni oddih ob Karinskem morju na Zadarski rivieri
Romanticni oddih ob Karinskem morju na Zadarski rivieri
95,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
190,00 €
-50%
Prihranek:
95,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Valovi Jadranskega morja božajo obalo, se vrtinčijo okoli otokov in rtov ter ustvarjajo prekrasne plaže. Blizu Zadra se morje še bolj zajeda v obalo in prodira globoko v notranjost, kjer boste našli Karinsko morje. Medtem ko mnogi sanjajo o lastni hiši z bazenom, lahko prebivalci Karina trdijo, da imajo kar lastno morje! Pridružite se jim na edinstveni destinaciji, ki zagotavlja miren oddih, hkrati pa je idealno izhodišče za obiske turističnih destinacij, kot so Zadar, Šibenik in okoliška mesta, vasi in otoki.
V Karinu se mešata sredozemsko in celinsko podnebje, zato so noči prijetne za spanje. V bližini ni nobenih industrijskih obratov, zato je zrak izjemno čist in ima blagodejen vpliv na telo. Deli karinskega morja so prekriti z zdravilnim muljem, ki se uporablja pri blaženju težav pri različnih revmatskih obolenjih in drugih težavah. Zato boste tam našli popoln kraj za oddih duše in telesa.
V širši okolici Karina so tudi številne znamenitosti, ki kar kličejo po izletih, na primer kanjon Zrmanje, nacionalni parki Paklenica, Kornati in Krka, samostan Krupa ter seveda ponosni mesti Zadar in Šibenik.

Hiša Apartmani Milić stoji v centru Gornjega Karina, 5 minut hoje od plaže in s prekrasnim razgledom na Karinsko morje in masiv Velebit.
Apartmaji so različno veliki, vsi pa imajo tekočo vodo, satelitsko TV in brezplačen brezžični dostop do interneta, klimatsko napravo, velike terase s pogledom na morje, hiša pa ima tudi lastno parkirišče. V isti zgradbi je tudi restavracija s prelepo teraso in pogledom na morje, tako da objekt omogoča tudi polpenzione in polne penzione.

Opremljenost apartmajev: velika dnevna soba, povezana s spalnico, terasa s pogledom na morje, roštilj, klima, kuhinja, likalna deska, SAT TV, brezplačen wi-fi.
Opremljenost sob: zakonska ali dve ločeni postelji, SAT TV, kopalnica.
Oddaljenost od Zadra: 33 km.
Oddaljenost od zdravilnih blatnih kopeli: 3 km (20 min hoje).
Oddaljenost od morja: 500 m (5 min hoje).