Top izbira za družine! SUPER CENA za 8-dnevni oddih za do 6 oseb v Kampu Selce, v krasni uvali Slana: 7x nočitev v klimatizirani mobilni hišici (4+2) + posteljnina in brisače + končno čiščenje + wi-fi in parking + GRATIS: koriščenje wellnessa (2 savni in jacuzzi) in fitnesa!

Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Oddih v mobilnih hišicah v Kampu Selce
Oddih v mobilnih hišicah v Kampu Selce
Oddih v mobilnih hišicah v Kampu Selce
Oddih v mobilnih hišicah v Kampu Selce
Oddih v mobilnih hišicah v Kampu Selce
432,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Kamp Selce - Uvala Slana
Kamp Selce je obdan z morjem na eni in gozdom na drugi strani, leži pa na začetku znane "sprehajalne poti zdravja". Področje slovi po mili sredozemski klimi ter bogati kulturi in zgodovinski tradiciji.
Kamp v uvali Slana je edinstven po svojem ustroju, saj sestoji iz kamp parcel (elektrika, voda, kanalizacija, bližina plaže in bazena), mobilnih hišk in namestitve v apart hotelu Club Vala, ki razpolaga s klasičnimi apartmaji, studio apartmaji in dvoposteljnimi sobami.

Vsebine
Plaže so primerne za otroke, v bližini pa je tudi pet friendly plaža. Znotraj kampa so trgovina, restavracija, spa in wellness center, fitnes center, bazen, 4 sanitarni vozli, brezplačno parkirišče, brezplačen wi-fi pa je na voljo v večjem delu kampa. Za vse goste, ki iščejo aktiven oddih, kamp ponuja možnost sproščenih sprehodov po crikveniški sprehajalni poti, potapljanje in kolesarjenje po kolesarskih poteh.
V restavraciji Old sailor House lahko vsak dan najdete okusen obrok (kosilo in večerjo). V restavraciji strežejo tudi kavo in pijačo, ambient pa je primeren tudi za skupine in otroke, na terasi pa lahko uživate v prijetnih večerih.

Mobilne hiške so idealna priložnost za popolne družinske počitnice. Nahajajo se znotraj kampa, poleg morja in zaliva ter prodnate plaže, primerne za otroke. Hiške so opremljene s klimo, jedilnico, kuhinjo, moderno kopalnico s tuš kabino, umivalniki s toplo in hladno vodo, omarami in wc-jem. Na leseni terasi je vrtna garnitura iz katere lahko uživate v pogledu, ki vas obdaja z udobjem in zasebnostjo.

Selce je kraj na robu Kvarnerskega zaliva, v neposredni bližini Crikvenice. Slikovito, šarmantno mestece očara z naravnimi lepotami, kristalno čistim morjem in zrakom ter zanimivim kulturno-zgodovinskim izročilom mesta. Tam boste našli več kot 2 km peščene in betonirane plaže, skrite uvale in bogato ponudbo tradicionalnih specialitet in vrhunskih vin. Selce je popolna destinacija za vsakogar, ki želi okusiti blagodejnost Jadrana ter najti mir. Blizu se nahaja Krk, Reka, Cirkvenica, Novi Vinolodski in Senj. Selce se nahajajo v slikovitem zalivu, kjer s prijetim podnebjem privabijo številne turiste skozi celo leto. S sprehajalno plažo so povezane z bližnjo Cirkvenico. Poleg urejenih plaž z modro zastavo vas čakajo številni kulturni, zabavni in športni dogodki. V mestu se nahaja potapljaški center s potapljaško šolo in raznimi objekti za vodene športe.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!