Rafting na Neretvi! SUPER CENA za aranžma z raftingom za 1 osebo: 1x nočitev s polnim penzionom v sobah Džajića Buk *** + rafting (cca 3,5 h) po Neretvi + profesionalno spremstvo + dostop do zasebne plaže ob Boračkem jezeru!

Nepozabna dogodivščina! Vrednost kupona je 8 €. Razliko 40 € do polne cene (48 €) plačate direktno ponudniku.

2-dnevna avantura z raftingom na Neretvi
2-dnevna avantura z raftingom na Neretvi
2-dnevna avantura z raftingom na Neretvi
2-dnevna avantura z raftingom na Neretvi
8,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
40,00 €
Super cena
 
 

Če še niste doživeli Neretve, je sedaj pravi čas!

Reka Neretva hitra, mrzla, s smaragdno zeleno barvo in tako čista, da jo lahko pijete. V delu tik pred Konjicem je mogoč rafting bo kristalno beli vodi, kjer globoki kanjoni zgotavljajo nepozabno izkušnjo vsem rafting navdušencem, ki jim je všeč adrenalin in cenijo lepote narave. Rafting se začne v dolini Glavaticevo in konča v Konjicu. 23 km dolga plovba skozi kanjone, slapove, mimo majhnih zalivčkov in čistih pritokov.

Boračko jezero je z razlogom znano kot Gorsko oko konjiške regije in ponuja idealne možnosti oddiha za družine ter manjše in večje skupine.
Boračko jezero je naravno ledeniško jezero, ki leži pod vznožjem planine Prenj, na nadmorski višini 397 m. Jezero in kamp sta od Konjica oddaljena približno 20 km, prometne povezave pa potekajo po asfaltirani cesti, tako da je kamp lahko dostopen, hkrati pa lokacija zagotavlja tako uživanje v miru narave kot tudi mestne sprehode.
Regija Konjica slovi po različnih aktivnostih, ki se jih lahko udeležite, kot sta rafting in pohodništvo, prav tako pa lahko uživate ob ogledih kulturnih znamenitosti Konjica.

Kamp Džajića Buk
Namestitev se dviga na smaragdno zeleno reko in nudi lep razled na okolico. Sobe so opremljene v stilu gorskih koč, kjer je vse narejeno iz lesa. Džajica Book nudi tudi teraso, na kateri lahko med uživanjem v odlični hrani občudujete tudi lep razgled.

Bungalovi kampa Borašnica
Leseni bungalovi v stilu majhnih gorskih hišic, kjer je zunanjost in notranjost skrbno oblikovana iz lesa, vam bodo ponudili novo dimenzijo počitka. Majhna soseska bungalovov, kjer so sosedi blizu, a vseeno dovolj daleč, da se boste v miru spočili.

Kulinarika
V restavraciji Kampa Book Džajica nudijo lokalne specialitete, pripravljene po tradicionalnih receptih, iz lokalnih, dnevno svežih sestavin. Kuharji z dolgoletnimi izkušnjami pripravljajo odlične zajtrke, kosila in večerje, vaše brbončice pa bodo uživale v okušanje tradicionalne bosanske kulinarike.

Z vsakim raftom upravljajo izkušeni skiperji z IRF licenco. Vsi rafti so registrirani in zavarovani za vse udeležence. Skupna dolžina raftinga po Neretvi je 18 km, v trajanju 3,5 h. Vsak udeleženec dobi obvezno opremo (rešilni jopič, čelada, veslo, obleka za potapljanje iz neoprena, čevlji ...)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!