SUPER CENA za 1x nočitev s polpenzionom za 1 osebo v Alpski vasi v Koči Burja*** na Voglu + povratna vožnja z gondolo na Vogel + pohod na Orlove glave po tematski učni poti + vožnja s štirisedežnico Orlove glave nazaj proti Alpski vasi!

Kulinarično potepanje na Voglu z nočitvijo v obnovljeni koči BURJA - dobrodošlica v restavraciji Panorama, večerja v Planinski koči Merjasec, zajtrk po "Bohinjsko" in kosilo v okrepčevalnici Orlove glave!

Aktivni potep na Vogel, v osrcje Julijskih Alp
Aktivni potep na Vogel, v osrcje Julijskih Alp
Aktivni potep na Vogel, v osrcje Julijskih Alp
Aktivni potep na Vogel, v osrcje Julijskih Alp
Aktivni potep na Vogel, v osrcje Julijskih Alp
76,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

VOGEL - KOT V PRAVLJICI
Vogel leži v Triglavskem narodnem parku nad zatrepom Bohinjske doline. Do spodnje postaje Žičnic Vogel lahko pridete peš po urejenih poteh na severni ali južni obali Bohinjskega jezera. Pripeljete se lahko z javnim prevozom, turistično ladjo ali z avtom, ki ga parkirate na brezplačnem parkirišču. Do zgornje postaje Žičnice Vogel se na več kot 1500 m nadmorske višine udobno pripeljete z gondolo. V tem prelestnem kraljestvu Zlatoroga vam prav v vsakem letnem času zaigra srce. Najsi bodo čudovite barve, veličastni razgledi ali pa bogastvo možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v visokogorju.

Doživeti zeleni Vogel
Če ob besedi Vogel pomislite le na sneg, bi vam radi dokazali, da je Vogel  zanimiv preko celega leta. Od spomladi do jeseni vam v zeleni preobleki ponuja vrsto priložnosti za aktivnosti, rekreacijo in doživetja v visokogorskem svetu. Vožnja z gondolo na Vogel in štirisedežnico do razglednih točk Vogla, polet z jadralnim padalom, vodene pohodniške ture, okusna hrana in pijača, udobna nastanitev, zanimivo dogajanje in ugodna ponudba bodo poskrbeli, da vam ne bo dolgčas in da si lahko v vsakem trenutku privoščite dogodivščino ob kateri boste nabrali kup lepih spominov.

Nad Bohinjskim jezerom, se na nadmorski višini 1537 m v osrčju Julijskih Alp in s čudovitim pogledom na Triglav nahaja koča Burja.
Ta nedavno obnovljena koča je le nekaj korakov stran od blagajne in zgornje postaje nihalne žičnice. V samem objektu in v bližnji restavraciji se lahko odžejate in razvajate želodčke.
Lepo opremljene sobe v Alpskem stilu imajo med drugim TV, TWC, brezžični internet in majhen balkonček. Nekatere sobe so večje in primerne za družine ali manjše družbe.
Koča je pri celotni obnovi v letu 2008 obdržala svojo popolno lokacijo in čudovite okoliške razglede, priročno oddaljenost od smučišč, gostinskih objektov, ter ostalih aktivnosti za preživljanje prostega časa.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.