Doživite Avstrijsko Koroško! SUPER CENA za nepozabni 6-dnevni oddih za 2 osebi v hotelu Margarethenbad 4*: 5x polpenzion + uporaba wellnessa + uporaba pokritega bazena + darilni bon za zeliščno ali cvetno kopel in masažo!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v hotelu Margarethenbad 4* - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Nepozabni oddih za 2 v hotelu Margarethenbad v Avstriji
Nepozabni oddih za 2 v hotelu Margarethenbad v Avstriji
Nepozabni oddih za 2 v hotelu Margarethenbad v Avstriji
Nepozabni oddih za 2 v hotelu Margarethenbad v Avstriji
Nepozabni oddih za 2 v hotelu Margarethenbad v Avstriji
498,75€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Wellness Hotel Margarethenbad je idealna izbira za vse, ki iščete sproščujoče ali aktivne počitnice (ali oboje!). Če sanjate o romantičnem vikendu, pustolovskem potepu ali preprosto o destinaciji, kjer se boste lahko sprostili, obdani s prekrasno naravo in gorami, ste prišli na pravo mesto.
Hotel leži na mirni lokaciji blizu gozda, ki skupaj s travniki in gorami kar kliče po krajših in daljših sprehodih ali kar pohodih.

Udobne in velike sobe so opremljene s telefonom, satelitsko TV, sefom in hladilnikom, kopalnice pa s prho in straniščem, sušilnikom za lase in kozmetičnim ogledalom.

Uživajte v počitnicah v  Avstriji s pestro ponudbo wellness tretmajev. V hotelu so vam na razpolago savna, parna kopel, infrardeča kabina, pozimi tudi jacuzzi, poleti pa notranji bazen, solarij, masaže, kozmetični tretmaji in tretmaji z zdravilno vodo, ki vsebuje železo, žveplo in radon in je učinkovita pri lajšanju simptomov ekcemov in luskavice.

Hotel ponuja tudi nekatere izmed wellness specialitet, kot so odkrivanje svizčeve masti ali uživanje v različnih toplicah, kot na primer v zeliščni kopeli. Sprostite se v spa hotelu in jim dovolite, da vas razvajajo.

Če želite oddih preživeti bolj raziskovalno, vam je v hotelu na voljo možnost nakupa karte Kärnten Card (47 €/osebo), s katero imate prost vstop za več kot 100 turističnih destinacij in aktivnosti na Avstrijskem Koroškem, kot so: vožnja z ladjo po jezeru Millstätter See (cena vstopnice je brez karte 13,90 €), vožnja z gorsko železnico Heiligenblutner (20,50 €), vožnja z vlakcem na ledenik Mölltaler (34 €), vožnja po gorski cesti Malta in obisk jeza (19 €), vožnja po gorski cesti Nockalm (18 €) idr. Celotno ponudbo, ki jo lahko izkoristite z nakupom karte, si lahko ogledate na tej povezavi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!