Čudovita pomlad v Južni Dalmaciji! Super cena za 3-dnevni oddih za 2 v popolnoma prenovljenem Remisens Hotelu Albatros 4* v Cavtatu, na Dubrovniški rivieri: 2x nočitev s polpenzionom + wellness set (kopalni plašč in copati) + koriščenje notranjega bazena + uporaba fitnesa + wi-fi!

Idealna izbira za miren in zabaven družinski dopust na morju. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe! Otrok do 7 let GRATIS!

Popolno razvajanje v Remisens Hotelu Albatros 4*
Popolno razvajanje v Remisens Hotelu Albatros 4*
Popolno razvajanje v Remisens Hotelu Albatros 4*
Popolno razvajanje v Remisens Hotelu Albatros 4*
Popolno razvajanje v Remisens Hotelu Albatros 4*
215,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Remisens Hotel Albatros 4* se nahaja na samem morju v prekrasni okolici mesta Cavtata. Ta hotel s štirimi zvezdicami, v popolnosti prenovljen leta 2018, predstavlja idealno izbiro za miren in zabaven družinski dopust na morju. Obkrožajo ga bujno urejeni parki, ki vabijo na sprehode, istočasno pa je v bližini centra Cavtata in samo nekaj korakov od obale. Rezervirajte zdaj!

Pri opremljanju prenovljenih sob je bila posebna pozornost posvečena detajlom, da bi gostom omogočili čim prijetnejše bivanje. Nekatere sobe ponujajo neposreden pogled na morje, nekatere imajo bočno lego, a vse vam prinašajo prepotreben mir. Razen v nedavno prenovljenih sobah lahko od leta 2018 gosti uživajo v obnovljenih skupnih prostorih in restavraciji.

V hotelu Albatros je zdravje gostov na prvem mestu. Da bi gosti ostali v dobri formi tudi med bivanjem v Cavtatu, imajo na voljo dvorano za fitnes. Hotel poleg tega nudi prostore za sproščanje, kot sta savna in prostor za sončenje, tukaj pa so tudi masaže ter kozmetični in frizerski salon v sklopu fantastičnega wellness centra Spa Sensations.

Ljubitelji dobre kuhinje lahko v Cavtatu uživajo v veliki izbiri vrhunskih jedi. Goste hotela čaka bogat zajtrk, kompletno kosilo in večerja v prijetnem vzdušju ter z izvrstno storitvijo prijaznega osebja. Hotel ima restavracije in bare, ki so gostom na voljo cel dan in katerih ponudba bo zadovoljila vse okuse.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!