Odpočijte si v krasni hrvaški metropoli, se sprehodite po Gornjem gradu in obiščite številne zagrebške muzeje in gledališča! SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 osebi v studio apartmaju Lučko 3* v Zagrebu: 2x nočitev + wi-fi in parking!

Izkoristite izjemno priložnost za obisk bližnje metropole, ki se lahko v vseh pogledih kosa z zahodnoevropskimi velemesti!

3-dnevni oddih za 2 osebi v apartmajih Lucko v Zagrebu
3-dnevni oddih za 2 osebi v apartmajih Lucko v Zagrebu
3-dnevni oddih za 2 osebi v apartmajih Lucko v Zagrebu
3-dnevni oddih za 2 osebi v apartmajih Lucko v Zagrebu
3-dnevni oddih za 2 osebi v apartmajih Lucko v Zagrebu
53,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Zagreb
Zagreb je mesto, ki iz leta v leto raste, njegovec turistične vsebine pa so vse bolj zanimive in bogate, seveda pa tudi vedno bolj obiskane! Zato je postal tekmec velikim evropskim mestom, ki že dolgo slovijo kot turistične destinacije. Obiščite Zagreb in se prepričajte sami!

Gornji grad

Staro jedro današnje mestne četrti Medveščak je svoj tisočletni razvoj začelo na dveh nasprotnih hribih, ki ju ločuje potok Medveščak. Najboljši del obiska Gornjega grada je sprehod, med katerim boste začutili dih davne zagrebške zgodovine, saj vas bodo pročelja hiš spominjala na stare čase. Do Gornjega grada se lahko zapeljete tudi z vzpenjačo!  

Tunel Grič

Tunel teče pod Gradcem, izhode ima na treh mestih na Ilici in v Tomićevi ulici, dolg pa je 350 metrov. V preteklosti je služil kot zaklonišče za meščane. Za javnost se je ponovno odprl julija 2016 in je danes eno od novejših mest v centru mesta, kjer se odvijajo številne kulturne in zabavne prireditve, kot so razstava “Croatia je Hrvatska”, Floraart in advent.

Muzeji
Muzej prekinjenih zvez je posvečen neuspešnim ljubezenskim zvezam, v njem pa so razstavljeni osebni predmeti, ki so jih za sabo pustili bivši ljubimci, pospremljeni s kratkimi opisi. Če se želite zabavati, vsekakor obiščite Muzej iluzij, kjer se boste srečali z različnimi didaktičnimi sestavljankami, poševnimi sobami, optičnimi prevarami in drugimi interaktivnimi vsebinami.
Razen tega vam vsekakor priporočamo sprehod po Tkalčićevi ulici, kjer kraljuje gastronomska ponudba, tako da lahko na vsakem koraku nekaj prigriznete ali popijete. Odpravite se še do Art Parka, ki leži nedaleč od vzpenjače, saj ga krasijo številna dela domačih in svetovnih uličnih umetnikov. Vsekakor pa se sprehodite do najstarejšega parka, Zrinjevca, kjer si lahko odpočijete dušo in telo, sedete na klopco in uživate v krasni naravi sredi mestnega centra.
Obiščite planetarij v Tehničnem muzeju. Namestite se v stol in opazujte neskončno nebo nad glavo ter odkrijte skrivnosti astronomije in sveta, ki nas obdaja.

Studio apartmaji Lučko***
Studio apartmaji Lučko*** so v Zagrebu, kot je iz imena sklepati, v Lučkem, v prvem nadstropju poslovno-stanovanjske zgradbe. Apartmaji so opremljeni s SAT-TV, internetom, centralnim ogrevanjem, klimo, hladilnikom, štedilnikom, kuhalnikom za vodo, kuhinjskim priborom, kopalnico s tuš kabino in dvojno  posteljo.  Sestojijo iz predsobe z mini kuhinjo, kopalnice in spalnice. Studio apartmaji so novourejeni, idealni za dve osebi, ki spita na dveh ločenih posteljah. Na voljo je tudi raztegljivo ležišče, primerno za eno do dve osebi.
Apartmaji so minuto hoda oddaljeni od avtobusne postaje, najbližja trgovina, trafika, pekarna, lekarna, bankomat in pošta pa so oddaljeni 300 m.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih z zajtrkom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v depandansi Casa Rosa 4* v Portorožu s SPA-jem!

Depandansa se nahaja na vzpetini Sv. Lovrenca, v bližini plaže in je od centra oddaljena le nekaj minut hoje. Gostom je na voljo Metropol Pool Lounge in Metropol SPA z bazeni in savnami.