Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ambrož pod Krvavcem, Slovenija

Poletne počitnice v idiličnem Hotelu Krvavec 3*

Odpravite se na popolne poletne počitnice v čudovit hotel, ki ponuja veliko aktivnosti na prostem!

Krvavec in dogodek Plaža SPLASH Challenge! Super cena za 2-dnevni oddih za 1 osebo v idilični apartmajski hiši Muštrinka z lego direktno na smučišču: 1x nočitev s polpenzionom + 1x smučarska vozovnica + savna + povratna vožnja s kabinsko žičnico + uporaba Fun rooma + parking in wi-fi!

Dogodek Plaža SPLASH Challenge bo na prvo aprilsko soboto postregel z najbolj odbitimi kolesarskimi in smučarskimi zavoji ter skoki v snežni bazen, otroškim SPLASH-em s snežnimi tubami, modno revijo, tekmo s SUP-i ...

Dogodek Plaža SPLASH Challenge, hiša Muštrinka
Dogodek Plaža SPLASH Challenge, hiša Muštrinka
Dogodek Plaža SPLASH Challenge, hiša Muštrinka
Dogodek Plaža SPLASH Challenge, hiša Muštrinka
Dogodek Plaža SPLASH Challenge, hiša Muštrinka
50,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

V aprilu na Krvavcu organizirajo dogodek Plaža SPLASH Challenge, nadgrajen in izpopolnjen dogodek svoje predhodnice, bo na prvo aprilsko soboto postregel z najbolj odbitimi kolesarskimi in smučarskimi zavoji ter skoki v snežni bazen, otroškim SPLASH-em s snežnimi tubami, modno revijo, tekmo s SUP-i in za piko na i, WET TSHIRT JUMP - skupinskim skokom v bazen.

Več o dogodku: https://www.rtc-krvavec.si/si/nacrtujete-obisk/dogodki/2019/03/11/1740-Plaza-Splash-Challenge

Popolno zimsko doživetje

Smučarsko središče z najlepšim pogledom ima odlično urejene smučarske proge na nadmorski višini od 1450 m do 1971 m, kar zagotavlja odlične pogoje za smučanje na naravnem in kompaktnem snegu. Nudi 30 km odlično urejenih smučarskih prog ter jamči 100 smučarskih dni v vsaki sezoni. Proge so razgibane, po težavnosti raznolike, primerne tako za rekreativne in profesionalne smučarje, kot tudi za smučarje začetnike.

Smučišče Krvavec se nahaja v občini Cerklje na Gorenjskem. Od glavnega mesta Ljubljane oddaljen le 25 km in hkrati najbližje smučišče mednarodnemu letališču  v Evropi (Brnik, 8 km).

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb. V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem. V večjih 2+2 enotah so dodatne spalnice, ločene od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro. Pred samo apartmajsko hišo je tudi pokrit skupni prostor, namenjen druženju, tako imenovane Jasl`ce. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!