Pustite, naj vas Sarajevo očara s svojo kulturo, zgodovino in hrano! SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 osebi v Sarajevu: 2x nočitev v superior sobi z zajtrkom v Hotelu Sunce 3* + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 17,20 €. Razliko 68,80 € do polne cene (86 €) plačate direktno ponudniku.

3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Sunce v Sarajevu
3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Sunce v Sarajevu
3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Sunce v Sarajevu
3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Sunce v Sarajevu
17,20€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
68,80 €
Super cena
 
 

Sarajevo vas zna osvojiti …
S svojo lepoto, kulturo in edinstveno zgodovino, še posebej pa s hrano.  

Spomnite se zgodovine Sarajeva, Bosne in Hercegovine, sprehodite se po stari čaršiji in začutite čarobnost mesta Seherja, naravne lepote od izvira Bosne to žičnice na Trebeviću. S prijatelji se prepustite nočnim zabavam v mestu.  
Hotel Sunce leži na samem vstopu v Sarajevo na zahodu, v naravnem in mirnem okolju Vogošće, ki je le 10-15 minut vožnje od centra mesta (8 km). Od letališča je oddaljen 10 minut vožnje po hitri cesti, ki poteka v bližini hotela, od olimpijskih hribov pa je oddaljen 15-20 km.  
Sobe in apartmaji so opremljeni v skladu s svetovnimi standardi. V sobah do gostom na razpolago televizor, minibar, brezžični Internet in telefon. V kopalnici je sušilnik za lase, vse ostale naprave pa so visokega standarda.  
Poleg luksuzne opreme sobe in apartmajev lahko gostje uživajo tudi v odlični domači hrani in sredozemski kuhinji v hotelski restavraciji, za zabavo pa bodo poskrbeli v hotelskem baru ali na hotelskem vrtu.

Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starim delom mesta, ki je poln edinstvene arhitekture še iz časov Otomaskega cesarstva, tako da lahko tam občudujete številne kupolaste džamije in tradicionalne oblike orientalske arhitekture, kot so konaci (prenočišča) in hani (kavarne). V mestu ne smete zamuditi obiska ene od restavraciji in lokalov oziroma ćevabdžinic, aščinic, buregdžinic, kafan in slaštitar, kot jim pravijo Sarajlije, kjer se lahko okrepčate in posladkate z bosanskimi specialitetami, kot so čevapi, bureki ali popolne baklave.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!