Popolno zimsko sproščanje na snegu! SUPER CENA za 8-dnevni (7x nočitev) zimski oddih za do 4 osebe osebi v apartmajih Rustika na Jahorini!

Vrednost kupona je 108,68 €. Razliko 385,32 € do polne cene (494 €) plačate direktno ponudniku.

Nepozabni 8-dnevni zimski oddih na Jahorini
Nepozabni 8-dnevni zimski oddih na Jahorini
Nepozabni 8-dnevni zimski oddih na Jahorini
Nepozabni 8-dnevni zimski oddih na Jahorini
Nepozabni 8-dnevni zimski oddih na Jahorini
108,68€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
385,32 €
Super cena
 
 

Objekt Apartmani Rustika leži na nadmorski višini približno 1.700 m, v neposredni bližini smučarske proge Poljice, v centralnem delu počitniškega naselja. V bližini je nekaj špecerij, kavarn, restavracij in picerij. Zaradi dobre oskrbe z maloprodajnimi objekti imajo gostje pestro izbiro pri organizaciji prehrane.

Jahorina leži na jugovzhodu Bosne in Hercegovine, nedaleč stran od Sarajeva (28 km) in Pal (12 km) in je tudi največji in trenutno najsodobnejši smučarski center v BiH. Najvišji vrh Jahorine je Ogorjelica, ki se dviga na 1.916 m nadmorske višine.
Kot začetek smučanja na Jahorini je zabeležen 4. april 1905, ko je bil v Sarajevu ustanovljen oddelek Delavskega turističnga društva "Prijatelj prirode" (kot podružnica društva Die Naturfreunde). Zimsko planinarjenje oz. planinarjenje z uporabo smuči je postalo ena od aktivnosti tega naprednega društva, katerega samostojno delovanje se je nadaljevalo tudi po koncu 1. svetovne vojne.
Prva žičnica na Jahorini je začela delovati 29. novembra 1952, in sicer od hotela Jahorina, na nadmorski višini 1.660 m do vrha na Goli Jahorini, na 1.885 m, dolga pa je bila 1.050 m.
Na Jahorini so se leta 1984 odvijale zimske olimpijske igre, in takrat je Jahorina doživela največji razcvet, po igrah pa so se razvili tudi drugi centri v okolici, Bjelašnica, Trebević in Igman. V 90. letih, med vojno, je bil smučarski center uničen, skupaj z večino nastanitvenih kapacitet. Komaj v začetku novega stoletja se je začelo resnejše vlaganje v posodobljene infrastrukture.
Smučišča na Jahorini ležijo med nadmorsko višino 1.300 m (Prača) in 1.880 m (Ogorjelica), kar je skoraj 600 m višinske razlike. Deklarirana skupna dolžina smučarskih prog za alpsko smučanje znaša 20 km. Skupno je na Jahorini 10 smučarskih prog, 7 rdečih, 2 črni in 1 modra, skoraj vse rdeče proge pa imajo tudi modri del, medtem ko črna proga "Olimpijski (ženski) smuk" trenutno ni aktivna. Vse proge so na severni strani smučišča.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!