- 64 % na sproščen 3-dnevni oddih za 2 osebi v hotelu Zámor10 Apartment's & Wellness, tik ob Blatnem jezeru: 2x nočitev v standard sobi + wi-fi + možnost uporabe žara in kotla na vrtu + uporaba mize za namizni tenis na pokriti terasi!

Kuponi so unovčljivi kar do 31. 5. 2019! Vrednost kupona je 9,80 €. Razliko 39,20 € do polne cene (49 €) plačate direktno ponudniku.

Sprošcen 3-dnevni oddih za 2 v Keszthelyju pri Balatonu
Sprošcen 3-dnevni oddih za 2 v Keszthelyju pri Balatonu
Sprošcen 3-dnevni oddih za 2 v Keszthelyju pri Balatonu
Sprošcen 3-dnevni oddih za 2 v Keszthelyju pri Balatonu
Sprošcen 3-dnevni oddih za 2 v Keszthelyju pri Balatonu
9,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
39,20 €
Znižana cena:
9,80 €
-64%
Redna cena:
139,00 €
 
 

Hotel Zámor10 Apartment's & Wellness goste pričakuje v prijetnem okolju, nedaleč od obale Blatnega jezera. Obdan je z lepim vrtom in ima lasten wellness studio. Stoji v priljubljeni četrti Zámori, približno 600 m od plaže Libás, mestna plaža, pavlilijon in marina Keszthely pa so oddaljeni približno 10 minut hoje.
Družine, pari in vsi, ki iščete sprostitev, boste v Zámor10 Apartment's & Wellness našli vse, kar potrebujete za popoln oddih.
V hotelu so 3 sobe in bungalov. V glavnem objektu so ena standard soba (klasična dvoposteljna soba) in dva družinska apartmaja (manjši zeleni in večji modri) z ameriško kuhinjo, ločeno spalnico, klimatsko napravo (uporaba za doplačilo). Vsi družinski apartmaji imajo raztegljivi kavč v dnevni sobi in zakonsko posteljo v spalnici. Tako sobe kot apartmaji imajo lastno kopalnico s prho in televizor. V bungalovu je večji apartma za 4-6 oseb, ki ima kuhinjo, kopalnico s prho in ločeno dvoposteljno sobo, zato je idealen za večje družine.

Dostop do wellness studia je iz hiše, čez lep, urejen vrt, uporaba je izključno zasebna in za doplačilo. Wellness studio zajema jacuzzi, finsko savno, infrarfečo savno, počivalnike in teraso za sončenje z ležalniki. Parkirišče je na zaprtem dvorišču ali na parkirnih mestih pred hišo.

Ljubitelji kuhanja in pečenja na prostem lahko uporabljajo žar in kotel na vrtu (za uporabo obojega je potrebno oglje/briketi - ni vključeno v ceno). Pripravljene jedi lahko postrežete na klopi v senci dreves, kjer lahko v obroku hkrati uživa do 6 oseb. Na pokriti terasi sta miza za namizni tenis in otroška gugalnica, za najmlajše pa je na voljo tudi igralni kotiček s plastičnim toboganom in hiško. Večerni počitek je popoln na prijetno osvetljenem vrtu.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih z zajtrkom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v depandansi Casa Rosa 4* v Portorožu s SPA-jem!

Depandansa se nahaja na vzpetini Sv. Lovrenca, v bližini plaže in je od centra oddaljena le nekaj minut hoje. Gostom je na voljo Metropol Pool Lounge in Metropol SPA z bazeni in savnami.