Poletje na Pohorju! Super cena za 2-dnevni najem apartmaja Bolfenk za do 5 oseb: 1x nočitev v polno opremljenem apartmaju + brezplačno parkirno mesto in wi-fi + vključena uporaba posteljnine in brisač + brezplačna uporaba športnega igrišča + sprehod skozi Energetsko pot Bolfenk!

Družinski oddih v osrčju pohorskih gozdov! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Najem polno opremljenega apartmaja Bolfenk
Najem polno opremljenega apartmaja Bolfenk
Najem polno opremljenega apartmaja Bolfenk
Najem polno opremljenega apartmaja Bolfenk
Najem polno opremljenega apartmaja Bolfenk
49,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Nepozaben družinski oddih v osrčju pohorskih gozdov!

Apartma Bolfenk je del večjega hotelsko-apartmajskega naselja Bolfenk, ki se nahaja na vrhu Mariborskega Pohorja, v središču zimsko-letnega turizma. Zunanjost hiše, ki je obdana z lesom in kamnom, kot tudi skrbno opremljena notranjost apartmaja, nudijo visoko kakovost bivanja.
Apartma Bolfenk se nahaja v bližini pohorske gondole in nedaleč od gozda, od centra mesta Maribor pa je oddaljen cca 17 km.

Možnost številnih aktivnosti:
• ODLIČNA LOKACIJA v samem osrčju prelepega Pohorja na nadmorski višini 1050 m
• odpravite se na KOLESARJENJE saj Maribor in Pohorje ponujata ljubiteljem kolesarjenja številne kolesarske poti, od enostavnih do zahtevnih, do takih primerne za vso družino
• Tisti, ki potrebujete večjo mero adrenalina pa se lahko odpravite v bližnji ADRENALINSKI PARK ali pa doživite izkušnjo spusta po pohorskih strminah v BIKE PARKU POHORJE.
• Čudoviti gozdovi in POHODNIŠKE POTI Mariborskega Pohorja vam nudijo nešteto možnosti za raziskovanje prelepih popotniških kotičkov; Napolnite energijo s sprehodom skozi ENERGETSKO POT BOLFENK ali pa se podučite o skrivnostih pohorskih gozdov z raziskovanjem ROZKINE GOZDNE UČNE POTI.
• RAZISKUJTE MARIBOR IN OKOLICO; Z Vzpenjačo (zgornja postaja oddaljena 50 m od apartmaja) se spustite v Štajersko prestolnico, ki vam nudi obilo možnosti za spoznavanje kulturne dediščine (Mariborski grad, Stolna cerkev sv. Janeza Krstnika, Regionalni muzej v Mariboru), razvajanja brbončice z bogato kulinarično ponudbo pohorskih jedi, vinske pokušine, ali pa obiščite eno izmed dejavnosti ZA VSO DRUŽINO, ki vam bo omogočila kakovostno preživljanje prostega časa, vam in vašim najmlajšim. Obiščete lahko Akvarij-Terarij, Sobo pobega, Center ekspirementov Maribor, Bumbar park ali pa se popeljete z Dravsko vilo po Dravi... ALI PA PREPROSTO POBEGNITE OD PONORELEGA SVETA.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!