Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Novigrad, Hrvaška

Pomladni oddih v Villi Tina 3* v idiličnem Novigradu

Otrok do 6. leta GRATIS! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja v Villi Tina 3* - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Na popoln oddih v Istro! - 51 % na 3-dnevni oddih za 2 osebi v apartmajski hiši z bazenom Villa Tina 3* pri Novigradu: 2x nočitev v apartmaju z 2 posteljama + uporaba bazena + brezplačen dostop do interneta + brezplačno parkiranje!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v Villi Tina 3* - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

3-dnevni oddih v Villi Tina 3* v idilicnem Novigradu
3-dnevni oddih v Villi Tina 3* v idilicnem Novigradu
3-dnevni oddih v Villi Tina 3* v idilicnem Novigradu
3-dnevni oddih v Villi Tina 3* v idilicnem Novigradu
3-dnevni oddih v Villi Tina 3* v idilicnem Novigradu
49,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-51%
Prihranek:
51,00 €
 
 

Modro morje, bele skale in zelena notranjost je barvna shema Istre, največjega hrvaškega polotoka. Modrina njenih obal je kontrast zeleni notranjosti, akropolska mesteca, nekje med sanjami in resničnostjo, pa rišejo tanko črto, ki daje vedeti, da tisto, kar gledate, ni privid.
Srčasti polotok, ki se razteza globoko v bistre, modre vode Jadranskega morja, je skriti vrt lepote, ki odpira vrata v sončno, toplo Sredozemlje. Kar odprite jih, pa bodo počitnice vaših sanj postale resničnost!
Turistično mestece Novigrad leži na zahodni obali Istre in se od številnih istrskih mestec loči po edinstvenih naravnih lepotah, bogati kulturni dediščini in toplem srcu domačinov. To je tudi mesto, ki se lahko pohvali s praktično najbolj čistim morjem v tem delu Sredozemlja. Novigradska riviera se razteza od Dajle do izliva reke Mirne, krasi pa jo razvejana, položna in dostopna obala, posejana z kamnitimi in prodnatimi plažami.
Staro jedro Novigrada stoji na otočku, ki je bil v 18. stoletju spojen s kopnim, ohranjeno srednjeveško obzidje pa je eden od najbolj zanimivih simbolov tega turističnega središča. Številne tuje uprave in kulture - od bizantinske, frankovske, nemške, beneške, napoleonske, avstroogrske in italijanske - so pustile svoje sledi na arhitekturi.

Apartmajska hiša Villa Tina 3* stoji v mirnem, novozgrajenem delu mesta Novigrada, stran od mestnega vrveža in hitrega življenja, sredi narave in čistega zraka, zato gostom ponuja prijeten in predvsem miren oddih.
Poleg užitka in sproščanja v naravi Villa Tina gostom ponuja tudi številne druge ugodnosti: na dvorišču je 10 x 5 m velik bazen, v katerem se lahko osvežite in zaplavate, bazen pa je globok od 1 do 1,7 m, tako da ga lahko uporabljajo tudi starejši otroci. Ko se vam ne ljubi več kopati, pa se lahko sprostite na ležalnikih in uživate na soncu ali pa prosti čas preživljate bolj aktivno in se lotite igre namiznega tenisa. Če ne želite veliko časa preživeti na soncu, boste mesto zase našli v senci krošnje češnje ali pod nadstrešnico, ki je prav tako nedaleč stran od bazena.
Na dvorišču je kamin in velika miza za 10 oseb, tako da lahko v lepem vremenu obedujete tudi na prostem.
Za najmlajše goste oziroma družine z otroki pa je v senčnem kotičku vrta Ville Tine otroški kotiček s toboganom, gugalnico in trampolinom, kjer bodo vaši otroci uživali in se zabavali.

Ljubitelji rekreativnih počitnic si lahko sposodite kolo, s katerim si lahko ogledate mesto ali se odpeljete doplaže. Za tiste, ki iščete še več, pa je v bližnji okolici pisana ponudba športnih aktivnosti, od deskanja na vodi, kajaka, vodnih skuterjev, pa vse do teniških, nogometnih, košarkarskih, paintball in beachvolley igrišč, lahko se lotite tudi golfa in jahanja, tako da boste nedvomno našli nekaj zase.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!