ATRAKTIVNO smučarsko središče Bansko v Bolgariji! - 50 % na 5-dnevni ZIMSKI oddih za 2 osebi v hotelu All Seasons Club 4*: 4x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom + uporaba bazena z mineralno vodo, savne in parne kopeli + transport do gondole + parkirno mesto in wi-fi!

Kuponi so unovčljivi kar do 20. 3. 2018! Otroci do 3,99. leta brezplačno.

Luksuzen wellness oddih v smucarskem središcu!
Luksuzen wellness oddih v smucarskem središcu!
Luksuzen wellness oddih v smucarskem središcu!
Luksuzen wellness oddih v smucarskem središcu!
188,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
376,00 €
-50%
Prihranek:
188,00 €
 
 

All Seasons Club je eleganten hotel 4*, ki se nahaja v vznožju gore Pirin, ki osvoji s svojo edinstveno lego in neverjetnim panoramskim pogledom na Pirin, Rila in Rhodophes, kot tudi na Bansko. Hotel nudi 109 prostornih in elegantnih sob z luksuznim pohištvom, opremljenih z vsem, kar potrebujete za vaš prijeten oddih. V restavraciji "All Seasons" lahko poskusite mednarodne jedi, pripravljene vedno iz svežih sestavin in se sprostite v prijetnem, sproščenem vzdušju. V baru v preddverju se lahko sprostite ob skodelici kave ali pijači, medtem ko poslušate glasbo ali uživate v vašem najljubšem TV programu s prijatelji in družino. Prepustite se izkušenim rokam terapevtov, lahko pa vam ponudijo široko paleto klasičnih masaž, orientalskih in zdravstvenih masaž. Hotel ponuja igralnico z mizo za biljard, kjer boste našli tudi pikado, karte, šah, in še in še.

Dvoposteljna soba ponuja dve ločeni enojni postelji ali eno zakonsko posteljo, raztegljiv kavč, razkošno kopalnico s tuš kabino ali kadjo, sistem ogrevanja. Dodatno v sobi - LED TV, SAT TV, brezplačen brezžični internet, telefon, hladilnik, grelnik vode, postrežba v sobo in podobno. Površina 25 m2. Največja zasedenost 2 + 2 osebi.

Studio je prostorna soba, ki ponuja dve ločeni enojni postelji ali eno zakonsko posteljo, z raztegljivim kavčem, kuhinjo, razkošno kopalnico s tuš kabino ali kadjo, ogrevalnim sistemom. Dodatno v sobi - LED TV, SAT TV, brezplačen brezžični internet in kabelski internet, telefon, jedilna miza s štirimi stoli, klubska mizica, hladilnik, kuhalnik vode, toaster, postrežba v sobo itd. Površina 35 m2. Največja zasedenost 2 + 2 osebi.
Apartma z eno spalnico - ima ločeno spalnico z zakonsko posteljo, prostorno dnevno sobo z raztegljivim kavčem, kuhinjo, kopalnico s tuš kabino ali kadjo, lokalno ogrevanje.
Dodatno v sobi - LED TV, SAT TV, brezplačen brezžični internet in kabelski internet, telefon, jedilna miza s štirimi stoli, klubska mizica, hladilnik, grelnik vode, toaster, postrežba v sobo in podobno. Površina 55 m2. Maksimalna zasedenost 2 + 3 osebe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.