SUPER CENA za luksuzni 6-dnevni oddih za 2 osebi v Grand Hotelu Michelacci 4*, v obalnem mestecu Gabicce Mare: 5x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi Silver + koriščenje hotelskega wellnessa + koriščenje zunanjih bazenov, ležalnikov in senčnikov (od maja do septembra)!

Vrednost kupona je 62 €. Razliko 248 € do polne cene (310 €) plačate direktno ponudniku.

Grand Hotel Michelacci
Grand Hotel Michelacci
Grand Hotel Michelacci
Grand Hotel Michelacci
Grand Hotel Michelacci
62,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
248,00 €
Super cena
 
 

Dobrodošli v Grand Hotel Michelacci****
Prijazno hotelsko osebje vas bo pričakalo v prijetnem Grand Hotelu Michelacci ****, nekoliko južno od Riminija in Riccioneja. Preživite nepozabne počitnice v enem najbolj slavnih in prestižnih hotelov v Gabicce Mare. Hotel je na odlični centralni lokaciji, tik ob morju in le kilometer stran od železniške postaje, prav tako pa je do hotela enostaven dostop z glavnih prometnic.

Okusno opremljen objekt ima zasebno umetniško zbirko, ki vključuje starinsko pohištvo in znane slike. Družine bodo vesele otroškega bazena in seveda 2 bazenov za odrasle z impresivnim razgledom. Za sprostitev in razvajanje je poskrbljeno v hotelskem wellnessu Insula Felix in lepotnem centru Maison D'O.

Hišni ljubljenčki so dobrodošli (za doplačilo), na voljo je tudi plačljivo parkirišče (nevarovano), ki je od hotela oddaljeno cca 2.000 m s prevozom do hotela (od 8.00 do 22.00). Za vožnje po podeželju so na voljo tudi kolesa za izposojo.

Sobe
Resnično boste uživali v sodobno in okusno opremljenih sobah s pogledom na Jadransko morje. 180 sob ponuja vse, kar pričakujete od hotela s štirimi zvezdicami, saj so udobno opremljene in zagotavljajo popoln oddih za še tako zahtevne goste.

Vse sobe imajo prho/kad in toaleto, sušilnik za lase, satelitsko TV, sef, minibar in klimatsko napravo/ogrevanje.

Wellness in lepotni center
Sprostitev boste našli v wellnessu Insula Felix s sprostitvenim bazenom z whirlpoolom, savno in parno kopeljo. V lepotnem centru Maison D'O so Kneippova kopel, doživljajske prhe in velik prostor za wellness tretmaje (za doplačilo), kjer lahko uživate v masažah in lepotnih tretmajih.

Bazeni
Bazen Insula Felix: notranji bazen v SPA Maison D'O, ogret na 32 °C, s protitočnim plavanjem, hidromasažo in slapom za masažo vratu.
Bazen Le Corone: tradicionalni bazen, ki je tudi priljubljena atrakcija za družine z otroki. Bazen je v medetaži hotela, vključje del za otroke, ob bazenu pa je prostor za sočenje z ležalniki in senčniki.
Bazen La Plage: na veliki sončni terasi v prvem nadstropju je panoramski bazen La Plage, ki vsaki priložnosti doda pridih elegance. Bazen vključuje hidromasažni kotiček, velik slap in fantastičen pogled na morje.

Plaža
Gabicce Mare je sanjsko mestece ob morju, ob Jadranski rivieri, ob provinci Emilia Romagna. Plaža je izjemna, s finim peskom, dokler seže oko, s številnimi lokali in restavracijami. Za užitke ob morju lahko najamete ležalnike s senčniki.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!