SUPER CENA za edinstven 3-dnevni oddih v apartmaju Čebelarjeva hiška v kampu Natura, ob kompleksu zunanjih bazenov Aqualuna v Podčetrtku: 2x nočitev za do 5 oseb + kopalne karte za celodnevno kopanje v bazenskem kompleksu Wellness centra Termalija in bazenu hotela Breza + parkirišče!

Ne spreglejte vseh aranžmajev v apartmaju Čebelarjeva hiška med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Cebelarjeva hiška
Cebelarjeva hiška
Cebelarjeva hiška
Cebelarjeva hiška
Cebelarjeva hiška
99,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Vas morda mika preživeti nekaj jesenskih dni v leseni brunarici in toplicah, kjer bi lahko v sončnih toplih dneh uživali v bazenih, se zabavali na adrenalinskih toboganih, v hladnejših dneh pa se sproščali v savnah, ali pa greli kosti v masažnem bazenu? Se vam po celodnevnem kopanju še da voziti več deset kilometrov do doma? Si želite nekajdnevni popolni odklop od dela in obveznosti? Izkoristite super ceno za oddih v apartmaju v kampu Natura. Privoščite sebi in svojim najdražjim sprostitveni oddih v Apartmaju »Čebelarjeva hiška«.

Vse to so si v Čebelarstvu Šauperl želeli tudi sami in si zato kupili in uredili Apartma »Čebelarjeva hiška«, ki ga zdaj ponujajo tudi vam. Čebelarjeva hiška se nahaja v kampu Natura ob kompleksu zunanjih bazenov Aqualuna v Podčetrtku, ki v mesecu septembru, v dneh, ko sonce še kaže svojo moč, ponuja obilo zabave. To še posebej velja za adrenalina željne, ki se upajo spustiti po največjem toboganu King Kobra, kaj šele za tiste, ki si upajo na popolnoma nov tobogan Black Cannon. V hladnejših dneh ali v večernih urah pa si lahko privoščite kratek sprehod ali 2 minuti vožnje in že ste pred vrati Oaze bazenov wellness centra Thermalija v Termah Olimie - Podčetrtek. Vstopnice za kopanje za vse goste so že vključene v ceno najema hiške. V kolikor pa bi želeli kakšen dan uživati v izvrstnih savnah ali luksuznem kompleksu Orhidelia, vam Terme Olimia kot gostu Čebelarstva Šauperl ponuja izjemen popust.
Apartma čebelarjeva hiška je še posebej primeren za tiste, ki želite vrvež samo v bazenih, potem pa se želite umakniti v zavetje mirne in tople brunarice. Okolica vam omogoča neomejene sprehajalne in kolesarske poti. V bližini pa si lahko pogledate tudi Samostan Olimje, Čokoladnico Olimje, Kočo čarovnice, obiščete lahko Jelene na Jelenovem grebenu in degustirate vse mogoče dobrote, itd. In kaj lahko pričakujete v apartmaju? Dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico, Klip-klap kavčem in vso opremo (Sat TV, mikrovalovna, štedilnik, hladilnik, zamrzovalnik, posoda in pribor za 5 oseb, opekač, …), 2 x spalnica z zakonsko posteljo, wc in kopalnica s tušem. Vse skupaj je ogrevano s klimo in radiatorji. Čaka pa vas tudi lopata, če vas slučajno »od zgoraj« razveselijo s pošiljko snega.
Posteljnino, brisače in kuhinjske krpe morate prinesti svoje, saj svoje je le svoje in šele takrat bo užitek popoln.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.