Prestižni oddih na Madžarskem! SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 osebi v Old Lake Golf Hotelu 4*: 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom + pijača dobrodošlice + neomejeno koriščenje hotelskega wellnessa + wi-fi in parking!

Ne spreglejte vseh aranžmajev v Old Lake Golf Hotelu 4* med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Old Lake Golf Hotel 4*
Old Lake Golf Hotel 4*
Old Lake Golf Hotel 4*
Old Lake Golf Hotel 4*
Old Lake Golf Hotel 4*
167,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Old Lake Golf Hotel****, Tata
Old Lake Golf Hotel je edini golf hotel v centralni Madžarski, nedaleč od Tate, manj kot uro vožnje od prestolnice, Budimpešte, in enega najstarejših mest države, Győra ter manj kot 240 km od slovensko-madžarske meje. Impresivni hotel, ki stoji sredi arboretuma, ima odlično restavracijo in fantastični wellness, gostom pa sta na voljo tudi golf center in pustolovski park. Kompleks, ki stoji na lovišču ene najbolj znanih aristokratskih družin, grofovske veje Eszterházyjev, je z elegantnim, a prijetnim vzdušjem popolna destinacija za oddih in rekreacijo za vse generacije.
Velike sobe z zakonsko ali dvema enojnima posteljama so moderno opremljene, imajo velike kopalnice, LCD TV, klimatsko napravo, wi-fi in sušilnik za lase.
Hotelski wellness, dizajniran v slogu turških kopeli, je dragulj hotela, zajema pa jacuzzi, finsko savno, parno kopel in druge vsebine za popolno sprostitev telesa in duha.
Poleg udobnih sob, kulinaričnih užitkov in wellnessa morate preizkusiti tudi golf center in pustolovski park, prav tako pa se splača raziskati Tato in okolico, ki ponujata obilo nepozabnih dogodivščin!

Tata leži na zahodnem vznožju gorovja Gerecse, sredi osupljive narave z bogato floro in favno. Tata, ki ji pravijo tudi "mesto živih voda", je mesto, kjer lahko uživate v pravem bogastvu izkušenj, saj poleg nepozabnih turističnih atrakcij, dogodkov in naravnih danosti ponuja tudi izjemne kulinarične užitke. Med obiskom mesta se vsekakor splača obiskati jezero Öreg, grad Tata, palačo Esterhazyjev, angleški vrt, jezero Cseke, jezero Derítő, jezero Réti, kopališče Fényes, arboretum Agostyán in mline na vodi.
Kopališče Fényes (Fényes Fürdő) je tudi idealna destinacija za vse, željne kopanja (od začetka junija do konca avgusta), saj lahko tam skočite v izvirsko jezero z 22 °C sredi resnično unikatnega okolja. Trije bazeni, tobogani, dve savni (na obali jezera) in gostinski objekti sestavljajo omenjeno kopališče. Spomenik Turul, jama Selim, muzej rudarstva na prostem in kopališče Gyémánt (15 bazenov) so v Tatabányi, mestu, ki leži le 10 km stran od Tate.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.