Nepozaben oddih na priljubljeni turistični destinaciji na Madžarskem, blizu Heviza! - 50 % na 3-dnevni sprostitveni oddih v Mediterran Relax & Gastro Aparthotelu: 2x nočitev s polpenzionom + neomejeno koriščenje hotelske spa cone + wi-fi!

Zagotovite si popoln oddih in sprostitev le 3 km od termalnega jezera Heviz in 6 km od Blatnega jezera!

3-dnevni sprostitveni oddih pri mondenem Hevizu
3-dnevni sprostitveni oddih pri mondenem Hevizu
3-dnevni sprostitveni oddih pri mondenem Hevizu
3-dnevni sprostitveni oddih pri mondenem Hevizu
3-dnevni sprostitveni oddih pri mondenem Hevizu
149,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
299,00 €
-50%
Prihranek:
150,00 €
 
 

Mediterran Relax & Gastro Aparthotel
Cserszegtomaj leži blizu Heviza, le 3 km od termalnega jezera, na tihi, mirni lokaciji. Mediterran Relax & Gastro Aparthotel pa ni le odlična izbira zaradi bližine največjega termalnega jezera v Evropi, temveč tudi zaradi gastronomije, wellness ponudbe ter prelepega, zelenega okolja, ki zagotavljajo, da bo vaša izkušnja resnično nepozabna!
Zagotovite si prijeten oddih in se pustite razvajati, prenovite telo in duha, uživajte v kulinaričnih dobrotah in se razgibajte s športnimi aktivnostmi. V ponudbo je vključen polpenzion z bifejskim zajtrkom in večerjo, ob kateri je za doplačilo na voljo tudi pijača po želji (lokalno vino, sokovi, napitki, voda, gazirane pijače, kava, čaj).
Polno opremljene hotelske sobe imajo kopalnico, zakonsko posteljo z možnostjo dodajanja pomožnih ležišč, televizor, hladilnik in wi-fi. Vse sobe imajo tudi teraso ali balkon.

Heviz je najpomembnejše središče madžarskega in srednjeevropskega zdraviliškega turizma. Poleg tega je mesto znano tudi kot wellness destinacija za mlajše generacije. Zdraviliško jezero Heviz je največje in edinstveno termalno jezero v Evropi, ki so ga poznali že Rimljani. Njegova voda in blato sta zdravilna za številne bolezni. Poleti ima temperaturo od 33 do 35 °C, pozimi pa temperatura nikoli ne pade pod 23 °C, zato je kopanje možno skozi vse leto. Največji dragulji jezera so temno roza lokvanji z ogromnimi listi.

Blatno jezero (madžarsko Balaton) je največje jezero v srednji Evropi. Ker se voda poleti segreje tudi do 26 °C, je tam zelo razvit kopališki turizem. Popularna sta tudi ribolov in jadranje ter zdravilišča in termalni vrelci (npr. Hévíz) nedaleč od jezera. Zaradi tega in ker Madžarska nima izhoda na morje, mu pravijo tudi "madžarsko morje". Ni sicer morje in res je blatno, pa vendar vsako poletje privabi deset tisoče madžarskih, nemških in avstrijskih turistov, željnih vode in zabave.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!