Najem koč na Rogli! SUPER CENA za 3-dnevni pravljični oddih v sodobno opremljenih apartmajih Veverica na Rogli, v bližini smučišča Planja: 2x nočitev za do 4 osebe + GRATIS velika pica v Piceriji Stari trg Slovenske Konjice + darilo dobrodošlice in številne ugodnosti!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v apartmajih Veverica na Rogli - ne spreglejte jih spodaj med dodatnimi možnostmi!

Apartmaji Veverica na Rogli
Apartmaji Veverica na Rogli
Apartmaji Veverica na Rogli
145,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

V objemu smrekovih gozdov na nadmorski višini 1400 m, skoraj na samem smučišču Planja na Rogli, se nahajajo tople, privlačne in pravljične koče Veverica. Tu lahko preživite prijetne trenutke v objemu vaše družine, dragih ali v družbi vaših prijateljev. Nepozabni trenutki in čudovita okolica apartmajskih koč Veverica na Rogli vas pričakujejo!
Priredite si piknike, praznovanja, rojstnodnevne zabave, delavnice v naravi ali športne priprave.
Vabijo vas smučišča in tekaške proge v neposredni bližini, romantičen kamin v enem apartmaju, žar pred kočo, če pa želite izkoristiti razvajanje v termalnih vodah, se spustite malce v dolino, v terme Zreče.
Ob rezervaciji termina pa lahko naročite: 30 % popusta na karte za celodnevno kopanje v Termah Zreče, 50 % popusta na karte za adrenalinsko sankališče Zlodejev, 20 % popusta na pakete 3 ali 4 dnevnih smučarskih kart za smučišče na Rogli. Karte in kupone za popuste dobite ob prihodu.
Dostop z avtomobilom do vrat apartmajev.

APARTMA 4 osebe: predprostor, dnevna soba, jedilnica, kuhinja, kopalnica z WC, 1x spalnica Ležišča: 1 x zakonska postelja , 2 x enojne postelje  + dodatno raztegljivo ležišče v dnevni sobi (raztegljivi trosed ). Oprema: v kuhinji sodobni kuhinjski pripomočki z vso posodo in kozarci ter čistilnimi sredstvi, hladilnik z zamrzovalnikom, steklokeramični  štedilnik s pečico, grelnik vode, aparat za kavo, toaster., fen,  LCD televizor + SAT TV, radio.

Več o apartmajih si lahko ogledate v videu.

V sodelovanju s smučarsko šolo PURE SPORT ponujajo poceni:
- šolo smučanja z izkušenimi večletnimi učitelji in vaditelji šole smučanja in teka na smučeh (skupinska ali individualna vadba). Učitelji: ŠPORTNO DRUŠTVO PURE SPORT: 00386 41 604 300 (Jure). 00386 31 840 086 (Anja);
- servis smuči, tekaških smuči (skate, kalsika) in snežnih desk;
- organizacija zimskega letovanja z učenjem smučanja na Rogli v času zimskih počitnic za otroke od 5. do 15. leta.

OPIS POTI DO APARTMAJEV VEVERICA: Apartmaji Veverica se nahajajo na nadm. višini cca 1400 m, 1 km zračne linije pod hotelom Planja na Rogli. Peljete se po glavni cesti iz smeri Zreče proti Rogli, od naselja Nune še nadaljujete po glavni cesti približno 2 km naprej in na drugem odcepu zavijete levo, kjer so ob cesti smerokazi za apartmaje ; na odcepu je oznaka APARTMAJI VEVERICA. Ko se boste peljali po gozdni cesti približno 1 km, boste na desni opazili apartmajske hiše, vi pa po spodnji cesti še nadaljujete vožnjo po privatnem cestišču 600 m najprej v gozd in nato se pripeljete pred apartmaje Veverica.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!