NOVO, 3D HIFU! - 78 % na oblikovanje telesa in zatezanje kože s tehologijo usmerjenega visoko-intenzivnega ultrazvoka (HIFU), z NOVO 3D napravo, ki deluje na kar 3 globine, v Studiu Nice v Zagrebu: tretma trebuha, zadnjice, nog ali rok!

Trenutno najmočnejša naprava, ki TRAJNO odstrani maščobne celice in daje klinično dokazane rezultate! Ne spreglejte vseh tretmajev HIFU med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Tretma HIFU
Tretma HIFU
Tretma HIFU
202,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
910,00 €
-78%
Prihranek:
708,00 €
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 10,10€ na eDenarnico

NOVO 3D HIFU s še boljšim in globljim delovanjem, ki daje še boljše rezultate!  

HIFU ultra 900 professional 3D je novejša različica aparata z avtomatskimi nastavitvami za tretmaje. Uporablja se tako za lifting kot za utrjevanje telesa. Naprava uporablja revolucionarno tehnologijo usmerjenega visoko-intenzivnega ultrazvoka, ki usmerja ultrazvočno valovanje na določeno globino kože (1,5, 3,0, 4,5, 8, 11 in 13 mm), odvisno od izbrane sonde.
Gre za najbolj učinkoviti aparat za odpravljanje maščobnih celic in napenjanje kože ter neinvazivna metoda, ki lahko zamenja kirurške in celo laserske tretmaje.

Tehnologija HIFU omogoča precizno delovanje na določene sloje kože in podkožno maščobno tkivo. Deluje tako, da poškoduje maščobne celice, posledica pa je njihovo trajno uničenje. Tako uničene maščobne celice se s trigliceridi in maščobnimi kislinami iz organizma izločijo po naravni poti, skozi limfni in krvno-žilni sistem.
Za razliko od drugih tehnologij za oblikovanje telesa, kot so kavitacija, radiofrekvenca, laser in vakuum, ki delujejo na principu zmanjšanja velikosti maščobnih celic, tehnologija HIFU trajno uniči maščobne celice in predstavlja najboljšo alternativo liposukciji.

HIFU valovanje je močnejše od laserskega in že z enim samim tretmajem je mogoče doseči osupljive rezultate. Za razliko od dosedanjih aparatov, ki so delovali na površini kože, 3D HIFU deluje v 3 globinah in prodira še globlje kot doslej. Uporablja usmerjeno visoko-intenzivno ultrazvočno energijo, ki globinsko segreje tkivo na točno določeni točki v dermisu na temperaturo 60-70 °C, brez poškodbe tkiva v okolici.

Učinkovitost tretmaja HIFU je večkrat dokazana v kliničnih raziskavah, ki so pokazale, da gre za varno metodo odpravljanja maščobnih oblog in zmanjšanje obsega.
Posebnost te visoko sofisticirane tehnologije je v tem, da so za doseganje rezultatov potrebni 1-3 tretmaji letno (odvisno od količine maščobnega tkiva), nima stranskih učinkov, tretma pa je prijeten.
Tretmaje je mogoče opravljati skozi vse leto. Okrevanje je takojšnje in po tretmaju se lahko vrnete k svojim dnevnim obveznostim.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

-62%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Anticelulitni program (10 obiskov) v salonu Spa & Beauty Tea:

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!